Shock Media voor de 11e keer op rij FD Gazelle winnaar

Vandaag is bekend geworden dat Shock Media voor de 11e maal winnaar is van de FD Gazelle in de categorie middelgrote bedrijven, de prestigieuze prijs van het Financiële Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Sinds 2012 is Shock Media onafgebroken FD Gazelle winnaar, hetgeen een extreem unieke prestatie is. Shock Media heeft hiermee langer dan een decennium van onafgebroken hoge groei waar gemaakt.

Sharon Wevers

Office Manager & HR Coördinator

Alain Götz CEO van Shock Media: "Met dank aan onze loyale relaties en ons toegewijde team kunnen we ons voor de 11e maal winnaar noemen van de FD Gazelle. Het Financiële Dagblad heeft onze financiële groei als uitmuntend beoordeeld. Maar voor ons is het extra bijzonder dat wij daarnaast ook op het gebied van kwaliteit, klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid elk jaar weer verder weten te groeien en verbeteren. Ik ben dan ook zeer trots op alles wat wij met elkaar hebben bereikt!".

Shock Media is een managed hoster en verzorgt de hosting van grote websites, webshops en webapplicaties. Shock Media behoort inmiddels tot één van de grootste managed hosters van Nederland en timmert ook internationaal flink aan de weg. Inmiddels komt meer dan 35% van de omzet uit het buitenland.

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

Shock Media Digital Agency Partnerdag 2024

Vorige week donderdag was het dan eindelijk zover; de Shock Media Digital Agency Partnerdag! Met meer dan 40 aanwezige partners hebben we de dag gevuld met leuke activiteiten. Op het programma stond een rondleiding door het datacenter en presentaties over Shock Media, ons Managed App Platform en het partnerprogramma.

Kubernetes meetup #2

Na het succes van onze vorige meetup was het afgelopen week weer tijd om samen te komen en de Kubernetes-community in het oosten van het land verder te versterken. Ook deze keer stond onze bijeenkomst in het teken van kennisdeling. Wederom openden we onze deuren voor iedereen die interesse heeft in Kubernetes!

Maak kennis met... Bouke!

Of je nu een potje darts wil spelen, je voetbalvaardigheden wil testen in speedsoccer of samen wil proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel: deze vrolijke salestopper is altijd van de partij. Grote kans dat je hem via een van onze kanalen al wel eens hebt gesproken. In deze blog stel ik jullie graag voor aan: Bouke!