Shock Media voor de 11e keer op rij FD Gazelle winnaar

Vandaag is bekend geworden dat Shock Media voor de 11e maal winnaar is van de FD Gazelle in de categorie middelgrote bedrijven, de prestigieuze prijs van het Financiële Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Sinds 2012 is Shock Media onafgebroken FD Gazelle winnaar, hetgeen een extreem unieke prestatie is. Shock Media heeft hiermee langer dan een decennium van onafgebroken hoge groei waar gemaakt.

Sharon Wevers

Office Manager & HR Coördinator

Alain Götz CEO van Shock Media: "Met dank aan onze loyale relaties en ons toegewijde team kunnen we ons voor de 11e maal winnaar noemen van de FD Gazelle. Het Financiële Dagblad heeft onze financiële groei als uitmuntend beoordeeld. Maar voor ons is het extra bijzonder dat wij daarnaast ook op het gebied van kwaliteit, klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid elk jaar weer verder weten te groeien en verbeteren. Ik ben dan ook zeer trots op alles wat wij met elkaar hebben bereikt!".

Shock Media is een managed hoster en verzorgt de hosting van grote websites, webshops en webapplicaties. Shock Media behoort inmiddels tot één van de grootste managed hosters van Nederland en timmert ook internationaal flink aan de weg. Inmiddels komt meer dan 35% van de omzet uit het buitenland.

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

De Shock Media LAN-party!

Afgelopen vrijdag was het weer zover: de Shock Media LAN-party De personeelsvereniging van Shock is altijd in voor het organiseren van een feestje. Een LAN-party is zonder twijfel het ultieme feestje voor IT’ers. En een feestje dat was het zeker! Zoals altijd waren er 3 competities waarin gestreden werd voor die felbegeerde wisselbekers!

A recap of our first meetup

Afgelopen donderdag hebben wij onze eerste meet-up georganiseerd om de Kubernetes community in het oosten van ons land te boosten. Deze meet-up stond in het teken van kennisdelen en connecties maken. Of je nu een doorgewinterde Kubernetes Engineer bent, overweegt om met Kubernetes aan de slag te gaan of de techniek gewoon heel interessant vindt, bij ons was je welkom.

De Jaarlijkse Shock Media BBQ!

Afgelopen weekend was het weer zo ver: de jaarlijkse Shock Media BBQ! Een evenement waar medewerkers en familieleden altijd naar uitkijken. Het was zoals altijd weer een dag vol heerlijk eten en drinken, gezelligheid voor jong en oud, en een flinke dosis sportiviteit.