• U bevindt zich hier:
  • Home -
  • Oplossingen

Oplossingen

Shock Media biedt verschillende oplossingen voor de meest uiteenlopende online vraagstukken. Veel oplossingen worden als maatwerk geleverd. Hieronder een overzicht van een aantal oplossingen die Shock Media u kan bieden. Heeft u een uitdaging voor ons? Neem dan gerust contact met ons op!

Infrastructure as a Service

De infrastructuur van Shock Media is flexibel, schaalbaar en betrouwbaar. Het biedt de optimale basis voor iedere website en/of applicatie. Doordat Shock Media gebruik maakt van de nieuwste technologieën op hardwarematig gebied kunt u er zeker van zijn dat deze zeer snel is. Hierdoor kunt u uw bezoekers de beste gebruikerservaring bieden. Uiteraard groeit de infrastructuur met u mee en kan deze volledig naar wens worden ingericht. De specialisten van Shock Media geven u graag uitgebreid advies.
Lees meer over Infrastructure as a Service

Serverbeheer (SLA's)

Het veilig, betrouwbaar en up-to-date houden van een server kan veel tijd en geld kosten. Shock Media heeft een team gespecialiseerde systeembeheerders die uw servers compleet kunnen beheren en onderhouden. Daardoor heeft u geen omkijken meer naar het beheer van uw server en kunt u zich volledig richten op uw core business. Shock Media heeft jarenlange ervaring (sinds 1999) met het beheren van eenvoudige tot uiterst complexe omgevingen gebaseerd op zowel Linux als Windows.
Lees meer over Serverbeheer (SLA's)

Applicatie Hosting

Heeft u software die u online beschikbaar wilt stellen aan uw medewerkers en/of uw klanten, dan is Shock Media uw ideale partner. Wij hebben niet alleen alle techniek en kennis in huis om uw online omgeving veilig en stabiel in te richten, ze groeit ook zonder enige belemmering mee met uw organisatie. Bovendien kunt u altijd rekenen op onze gewaardeerde en specialistische service en support.
Lees meer over Applicatie Hosting

Mobile App Hosting

Met de opkomst van de smartphone, tablets en soortgelijke apparatuur zijn mobiele applicaties in populariteit toegenomen. Met een potentiele gebruikersgroep van miljoenen speelt de hosting van mobiele applicaties een steeds belangrijkere rol in het succes ervan. Shock Media heeft de ervaring en kennis om iedere applicatie beschikbaar te maken. Of het nu gaat om een zakelijke applicatie of een app voor de online variant van een magazine, Shock Media helpt u verder!
Lees meer over Mobile App Hosting

Load Balancing

Voor websites en applicaties waarbij een zeer groot aantal gebruikers connectie maakt kan het in sommige gevallen noodzakelijk zijn om gebruik te maken van Load Balancing. Load Balancing is een techniek waarbij connecties en de daarbij behorende instructies worden verspreid over meerdere servers of apparaten. Het doel hierbij is dat ook bij zeer grote aantallen bezoekers en connecties de gebruikerservaring optimaal blijft en dat beschikbare resources optimaal worden benut.
Lees meer over Load Balancing

Back-up en Storage

Grip houden op uw bedrijfsdata wordt belangrijker omdat er steeds meer online wordt opgeslagen. Shock Media levert oplossingen waarmee u er zeker van bent dat al uw bedrijfsgegevens veilig zijn en op ieder willekeurig moment kunnen worden teruggehaald in het geval er iets misgaat.
Lees meer over Back-up en Storage

"Shock Media heeft een professioneel team dat meedenkt en begeleidt wanneer dat nodig is."

Jeffrey van Tiggelhoven
Directeur

Meer referenties »

Waarom Shock Media?

  • Actief sinds 1999
  • Maximale performance
  • Deskundige ondersteuning
  • 24/7 proactieve support
  • Innovatieve oplossingen
  • Duidelijke garanties

Vragen? Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op voor een helder antwoord.

Contact opnemen