Shock Media Kerstfeest 2023

Het kerstfeest van Shock Media is altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Ook afgelopen kerstborrel was het niet anders. Met een sfeervolle locatie, heerlijk eten en de nodige dansmoves was het weer een avond om niet te vergeten!

Sharon Wevers

Office Manager & HR Coördinator

Vrijdag 22 december waren we te gast bij 't Hookhoes in de binnenstad van Almelo. Rond 18.00 uur arriveerden de eerste gasten in hun netste en meest feestelijke kledij. 

Voordat er een echt geborreld kon worden moest er eerst een goede bodem gelegd worden. Die kregen we in een heerlijk warm en koud buffet. Na het eten begon het bruisende gedeelte van de avond, waarin men toastte op het voorbije jaar en herinneringen deelde. 

Vervolgens was het tijd om de dansvloer te betreden en de avond te vullen met dansmoves. Het feest ging door tot in de vroege uurtjes, waardoor het voor sommigen een (on)vergetelijke nacht werd.

Wil jij de volgende keer ook aanwezig zijn op onze kerstborrel of een van onze andere activiteiten? Bekijk dan hier onze vacatures

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

Shock Media Digital Agency Partnerdag 2024

Vorige week donderdag was het dan eindelijk zover; de Shock Media Digital Agency Partnerdag! Met meer dan 40 aanwezige partners hebben we de dag gevuld met leuke activiteiten. Op het programma stond een rondleiding door het datacenter en presentaties over Shock Media, ons Managed App Platform en het partnerprogramma.

Kubernetes meetup #2

Na het succes van onze vorige meetup was het afgelopen week weer tijd om samen te komen en de Kubernetes-community in het oosten van het land verder te versterken. Ook deze keer stond onze bijeenkomst in het teken van kennisdeling. Wederom openden we onze deuren voor iedereen die interesse heeft in Kubernetes!

Maak kennis met... Bouke!

Of je nu een potje darts wil spelen, je voetbalvaardigheden wil testen in speedsoccer of samen wil proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel: deze vrolijke salestopper is altijd van de partij. Grote kans dat je hem via een van onze kanalen al wel eens hebt gesproken. In deze blog stel ik jullie graag voor aan: Bouke!