De Shock Media LAN-party!

Afgelopen vrijdag was het weer zover: de Shock Media LAN-party De personeelsvereniging van Shock is altijd in voor het organiseren van een feestje. Een LAN-party is zonder twijfel het ultieme feestje voor IT’ers. En een feestje dat was het zeker! Zoals altijd waren er 3 competities waarin gestreden werd voor die felbegeerde wisselbekers!

Sharon Wevers

Office Manager & HR Coördinator

De race competitie was de eerste uitdaging van de avond. Het gekozen strijdspel was Trackmania, waarin de virtuele motoren werden gestart en iedereen vastberaden was om de snelste tijd neer te zetten. Na enkele afvalrondes streden de beste racers voor de eerste plek. Uiteindelijk ging niemand minder dan Aaron er met de eer en de beker vandoor. Zijn onverslaanbare snelheid op het virtuele circuit liet de concurrentie in het stof bijten.

De tweede competitie was de shooter competitie, en wat past daar beter bij dan Counter-Strike! Groep 1 en groep 2 trapten deze spannende ronde af, gevolgd door groep 3 en 4. De beste schutters uit deze groepen namen het tegen elkaar op tijdens de eindbattle. Onze sluipschutter Selwyn bleek de onbetwiste kampioen te zijn! 

De derde competitie was de ‘fun’ competitie, de wisselende competitie waarbij alles mogelijk is! Dit jaar hadden we een gouden oude op het programma staan: Sjoelen! De houten schijven vlogen in het rond en verschillende tactieken werden toegepast. Sommigen kozen voor zacht schuiven met een subtiel effect, terwijl anderen ervoor gingen om de schijven met kracht te LANceren. De winnaar met een onverslaanbare score van 142 punten was Jaap-Jan!

Na de competities en de prijsuitreiking was er nog ruimschoots de tijd (lees: tot diep in de nacht) voor allerlei games. Denk aan klassiekers als Unreal Tournament, Asetto Corsa, en zelfs RollerCoaster Tycoon! Dit alles werd natuurlijk ondersteund door de nodige energiedrankjes, snacks en een overheerlijke zak patat!

Kortom, de Shock Media LAN-party was wederom een groot succes! We kijken alweer uit naar de volgende editie van dit competitieve evenement, waar de huidige winnaars hun eer zullen moeten verdedigen. 

Ben jij de volgende keer ook aanwezig bij de Shock Media LAN competitie en versla jij bovenstaande winnaars? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures!

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

A recap of our first meetup

Afgelopen donderdag hebben wij onze eerste meet-up georganiseerd om de Kubernetes community in het oosten van ons land te boosten. Deze meet-up stond in het teken van kennisdelen en connecties maken. Of je nu een doorgewinterde Kubernetes Engineer bent, overweegt om met Kubernetes aan de slag te gaan of de techniek gewoon heel interessant vindt, bij ons was je welkom.

Shock Media voor de 11e keer op rij FD Gazelle winnaar

Vandaag is bekend geworden dat Shock Media voor de 11e maal winnaar is van de FD Gazelle in de categorie middelgrote bedrijven, de prestigieuze prijs van het Financiële Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Sinds 2012 is Shock Media onafgebroken FD Gazelle winnaar, hetgeen een extreem unieke prestatie is. Shock Media heeft hiermee langer dan een decennium van onafgebroken hoge groei waar gemaakt.

De Jaarlijkse Shock Media BBQ!

Afgelopen weekend was het weer zo ver: de jaarlijkse Shock Media BBQ! Een evenement waar medewerkers en familieleden altijd naar uitkijken. Het was zoals altijd weer een dag vol heerlijk eten en drinken, gezelligheid voor jong en oud, en een flinke dosis sportiviteit.