Werken bij Shock Media

Werken bij Shock Media betekent werken in een innovatieve en sterke organisatie, die voorop loopt in de branche en waarbij je in een zeer professionele, informele en ambitieuze omgeving jezelf volledig kunt ontplooien. Onze jonge, gezellige en open bedrijfscultuur maakt het letterlijk mogelijk van je hobby je werk te maken, jezelf te zijn en met de gedrevenheid van jou en je collega's een essentieel onderdeel te zijn van een flink groeiende organisatie. Waar nodig kun je voldoende begeleiding van ons verwachten om jouw functie steeds meer inhoud te geven.

Work Hard

Samen met je collega's ben je een sterk team en ga je tot het uiterste, gewoon goed is bij ons zeker niet goed genoeg. Wij gaan hierbij uit van de individuele verantwoordelijkheid en motivatie om gezamenlijk de top te bereiken, samen bereiken we meer.

Play Hard

Daar staat tegenover dat er ook ruimte is voor ontspanning en plezier; in de pauzes een "Robin Hood" gooien met darten, calorieën verbranden met tafeltennissen, je collega’s de oren wassen met tafelvoetbal en airhockey, een "monsterhand" met pokeren hebben of gewoon relaxen, het kan allemaal. En natuurlijk organiseert onze actieve personeelsvereniging ook regelmatig leuke activiteiten met alle collega’s.

Over Shock Media

Al meer dan 20 jaar zijn we een Managed Hosting provider. We werken met een zeer technisch en gezellig team dat onderling graag kennis met elkaar deelt en innovatief is. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe techniek testen die we mogelijk kunnen gebruiken of ons kan verbeteren? Dan krijg je de tijd om dit alleen of met een heel team te onderzoeken. Deze kennis en ervaring zetten we vervolgens in voor onze veeleisende nationale en internationale opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij inmiddels al de mooiste en grootste Managed Hoster van Nederland en hebben als doel Europa te veroveren!

Open sollicitatie

Ben jij een technisch specialist met een passie voor bijvoorbeeld containers, provisioning, monitoring, security of een andere techniek die aansluit bij ware Managed Linux Hosting? Denk je op een andere wijze Shock Media te kunnen versterken met jouw vaardigheden en kennis? Stuur ons dan een mail op hr@shockmedia.nl en we bespreken graag de mogelijkheden!

Vacatures

Kom jij bij ons werken? Bekijk hieronder onze beschikbare vacatures. Denk jij op een andere wijze een bijdrage te kunnen leveren of wil je graag bij ons komen stagelopen / afstuderen? Stuur ons dan gerust een bericht op hr@shockmedia.nl. We horen graag van je!

Onze bedrijfscultuur