Werken bij Shock Media

Werken bij Shock Media betekent werken in een innovatieve en sterke organisatie met een jonge, gezellige en open bedrijfscultuur waarin iedereen zich thuis voelt. Je bent onderdeel van een team van gepassioneerde professionals die niets liever doen dan de nieuwste technologieën implementeren en onze klanten voorzien van de beste managed hosting services. We bieden een uitdagende werkomgeving waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en samen te werken aan mooie projecten. Maar werken bij Shock Media gaat niet alleen om technische kennis. We hebben namelijk ook een hele actieve personeelsvereniging die de leukste activiteiten organiseert, zoals lan-partys, barbecues, bierproeverijen en meer. Zo creëren we een hechte band tussen onze collega's en zorgen we voor een goede balans tussen werk en ontspanning.

Over Shock Media

Al meer dan 20 jaar zijn we een Managed Hosting provider. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met diverse software, middleware en configuraties. Dit stelt ons in staat om 100% onafhankelijke en specialistische ondersteuning te bieden bij elk hostingvraagstuk. We zetten onze kennis en ervaring in om onze veeleisende nationale en internationale klanten te bedienen, waardoor we nu de grootste en mooiste Managed Hoster van Nederland zijn. Ons volgende doel? Europa veroveren! 

Jouw ontwikkeling en specialisatie

Bij Shock Media vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Naast de tijd en de uitgebreide begeleiding van onze professionals die we bieden, krijg je ook de ruimte om te groeien door middel van ons opleidingsbudget. Hiermee kun je trainingen en cursussen volgen die aansluiten bij jouw interesses en carrière doelen. Ideaal om nieuwe vaardigheden te leren en je kennis up-to-date te houden!

Samen kom je verder

Je komt te werken in een hecht team van gepassioneerde IT-experts. Met onze uitgebreide kennis en ervaring staan we altijd voor jou en voor elkaar klaar om samen te groeien en de beste oplossingen te bieden voor onze klanten. Bij ons kun je veel leren en raak je enthousiast over de nieuwste technieken op het gebied van IT. Met een team van gelijkgestemden is er altijd iemand om op terug te vallen wanneer je tegen problemen aanloopt of wanneer je ergens  graag meer van wil weten.

Maak impact

Je kunt bij ons werken aan uitdagende projecten en nieuwe skills leren terwijl je werkt in een omgeving die je uitdaagt om je grenzen te verleggen. Of je nu een oplossing bedenkt voor een bestaand probleem of nieuwe mogelijkheden ontdekt, jij kunt het verschil maken. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en eigen ideeën kan inbrengen zodat je kunt werken aan projecten waar je écht enthousiast van wordt en die passen bij jouw interesses. 

Collega’s aan het woord

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe het is om bij Shock Media te werken, neem dan eens een kijkje op onze Actueel pagina. Hier kun je alvast kennismaken met enkele van onze collega's via hun "maak kennis met" blog en een indruk krijgen van onze bedrijfsuitjes. 


Sluit je aan bij ons team en ontdek zelf waarom werken bij Shock zo uniek is!

Vacatures

Hieronder vind je een overzicht van onze beschikbare vacatures. Zit jouw droombaan er niet tussen? Geen zorgen! Stuur gerust een berichtje naar hr@shockmedia.nl om de mogelijkheden te bespreken. Ook studenten zijn van harte welkom om via dit mailadres contact met ons op te nemen voor een uitdagende stage/afstudeerplek. We kijken uit naar jouw bericht!

Onze bedrijfscultuur