Specialisaties

  • Development
  • Consultancy

SST Software

Een [technisch] softwarebedrijf vol powernerds. Dat vinden wij de beste beschrijving van ons bedrijf. Maar het belangrijkste van alles is: wij houden van techniek.Wij zijn SST Software uit Enschede. Een team [software] engineers met een passie voor techniek en een [eindeloze] fascinatie voor hoe dingen werken. Daarom bedenken en ontwikkelen wij oplossingen voor organisaties in de meest uiteenlopende branches. Organisaties die een sprong voorwaarts maken door te [blijven] innoveren. Want innovatie vraagt om slimme oplossingen.

Maak ook met software een sprong voorwaarts. Hoe? Neem eens contact op.

Naar de website van SST Software

Specialisaties:

  • Development
  • Consultancy

Welkom uitdaging

Wij geloven in de kracht van software. Hoe groot de [technische] uitdaging ook is, wij gaan deze graag aan. Wij combineren daarbij onze opleiding en kennis met onze passie voor techniek. Zo komen wij [altijd] tot passende oplossingen. 

Dankzij de uitdagingen die klanten ons bieden, creëren we vooruitgang en streven we naar impact. Complexe vraagstukken zijn daarbij de voedingsbodem van ons werkplezier. Niets is te complex [voor ons] voor ons om op te lossen.

SST Software [toen en nu]

SST Software is in 2001 opgericht als spin-off van de Universiteit Twente. SST staat voor Student Solutions Twente. Zoals de naam al doet vermoeden, was SST voorheen een technisch studentenbedrijf. Vanaf de oprichting specialiseerden we ons in het ontwikkelen van slimme software. We gebruikten hierbij de flexibele inzet van studenten.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een [volwassen] softwarebedrijf met een sterke focus op technologie. Dankzij onze band met de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool, staan wij in de frontlinie op het gebied van de laatste technische ontwikkelingen.

SST Software facts

28

medewerkers

2001

opgericht

2017

partner sinds

1

Aantal vestigingen

Projecten van SST Software