Specialisaties

  • Design
  • Marketing
  • Development

Gladior

Wij helpen onze klanten bij het opzetten, plannen en leveren van data gedreven oplossingen aan hun meest belangrijke doelgroepen. Door creatieve digitale oplossingen inclusief strategie, webdevelopment, online marketing, dataverrijking en connectoren, helpt Gladior haar klanten bij het bereiken en converteren van beoogde doelgroepen, met als doel het verhogen van het bedrijfsresultaat. Een maatwerk oplossing binnen een best practice standaard, daar staan onze developers voor!

Naar de website van Gladior

Specialisaties:

  • Design
  • Marketing
  • Development

Onze werkwijze

Onze professionals scheppen orde in de complexiteit van het snel veranderende digitale landschap, geven advies over in te zetten kanalen en helpen navigeren naar de beoogde lange termijn doelstellingen. Dit begint bij het vertalen van de waardepropositie en KPI’s naar het best passende webshop platform. Om hierin vervolgens een doelgerichte webshop te creëren en succesvol in de markt te positioneren.

AFAS

Gladior is een ervaren digitale pionier met een sterke voorliefde voor: AFAS! Voor onze klanten hebben wij onder andere een unieke AFAS Profit ERP webshop koppeling ontwikkeld. Deze AFAS koppeling integreert de bedrijfsprocessen en uw webshop op unieke wijze. Onze jarenlange ervaring op het gebied van online marketing en de creatie van websites en webshops, gecombineerd met deze prachtige software biedt onze klanten daarom een uniek voordeel in het snel veranderende digitale landschap.


Ons team

Bij Gladior hebben wij een enthousiast team van getalenteerde e-commerce professionals. Ze hebben een uitgebreide ervaring in het ontwerpen van webshops, aangepaste Magento-webontwikkeling, integratie van AFAS met diverse CMS systemen en nog veel meer. Ons team bestaat uit gepassioneerde en getalenteerde individuen - mensen met interessante ideeën, gedurfde maar ook gefundeerde perspectieven, een scherp bewustzijn van vandaag en een onverzettelijke nieuwsgierigheid naar het digitale landschap van morgen.Gladior facts

40

medewerkers

1999

opgericht

500+

projecten afgerond

8,8

gemiddelde klantenbeoordeling

Projecten van Gladior