Shock Media, Managed Hosting sinds 1999

24/7 staan onze fanatieke specialisten paraat om uw websites en (web)applicaties te bewaken, onderhouden en optimaliseren. Maak kennis met Shock Media, uw partner op het gebied van Managed Hosting voor (bedrijfskritische) websites, webshop en (web)applicaties!

Technisch Specialisten

Shock Media is sinds 1999 gespecialiseerd in Managed Hosting. Dit betekent dat onze specialisten jarenlange ervaring hebben met de meest uiteenlopende software, middleware en configuraties. Alle kennis is in-house beschikbaar en wij kunnen daarom 100% onafhankelijke en specialistische ondersteuning bieden op alle hostingvraagstukken. 

Lees meer

ISO27001:2013 - Informatiebeveiliging

ISO27001:2013 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. De norm zorgt ervoor dat er door middel van een eenduidig beleid er op een dusdanige manier met informatie wordt omgegaan dat de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van deze informatie te allen tijde is gewaarborgd. De norm gaat verder dan alleen het nemen van praktische maatregelen zoals bijvoorbeeld firewalling maar kijkt ook naar procedures, beleid, de organisatie en haar medewerkers zelf. Door de certificatie die Shock Media heeft kunt u er op vertrouwen dat alle systemen, processen, procedures en diensten voldoen aan deze strenge norm en dat wij voldoen aan alle wet- en regelgeving welke verbonden zijn met informatiebeveiliging.

Lees meer

NEN7510:2017 - Informatiebeveiliging in de zorg

De NEN7510:2017 is de Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de Zorg. Zorginstellingen dienen, op de bijzondere patiëntinformatie waar zij mee werken, adequate informatiebeveiliging toe te passen. Dit wordt getoetst aan de hand van de NEN7510:2017 norm. Doordat Shock Media is gecertificeerd voor deze norm wordt het voor zorginstellingen eenvoudig om ook uitbestede diensten te laten conformeren aan deze standaard. Hiermee wordt de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van de informatie gewaarborgd.

Lees meer

ISO9001 - Kwaliteitsmanagement

Shock Media is ISO9001 gecertificeerd. Hiermee heeft u de zekerheid dat Shock Media de nodige maatregelen getroffen heeft ten behoeve van de kwaliteitsbewaking en kwaliteitsverbetering van haar dienstverlening. Door haar certificering bent u er verzekerd van dat Shock Media de nodige maatregelen treft om de kwaliteit van haar dienstverlening aan te bieden conform de hoogste internationaal erkende kwaliteitsnormen.

Lees meer

Tien jaar op rij FD Gazellen winnaar

Shock Media is vanaf 2013 onafgebroken winnaar van de prestigieuze FD Gazellen Award. De FD Gazellen is een jaarlijkse meting en uitreiking van het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Naast een structurele omzetgroei over meerdere jaren hanteert de organisatie van de FD Gazellen Awards ook andere strenge criteria en controles waaronder bijvoorbeeld een boekhoudkundige controle dat een bedrijf financieel gezond moet zijn. Shock Media heeft tien jaar op rij de criteria van de FD Gazellen ruimschoots behaald en is elk jaar bekroond tot FD Gazelle.

Lees meer

Dutch Hosting Provider Association

Shock Media is deelnemer van de stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA). De stichting DHPA is een samenwerking van marktleidende hosting- en cloud providers en marktleidende leveranciers. De DHPA behartigt de belangen van toonaangevende hosting- en cloud providers en zet zich in voor een verdere professionalisering van de sector. Hedendaags vertegenwoordigt DHPA met zo’n 30 marktleidende deelnemers, waaronder Shock Media, circa 50% van de Managed Hosting omzet in Nederland. De DHPA hanteert de volgende kernwaarden: professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en transparantie.

Lees meer

Achter de schermen

Team Shock Media

Alain Götz

CEO / Founder

Kevin Roelofs

COO

Sven Mollinga

CTO

Denise Mulder

HR Manager

Sharon Wevers

Office Manager & HR Coördinator

Timo Feenstra

Information Security Officer

Daniël de Jong

Service Level Manager

Marleen Westeneng

Financial Controller

Gerben Roering

Accountmanager

Bouke Bijen

Accountmanager

Justin aan de Stegge

Partner Manager

Remon Weijermars

Head of Support

Dave Fortuijn

Lead System Engineer

Erik Oldewening

Lead System Engineer

Niels te Grotenhuis

Senior Solution Architect

Thomas Spronk

Senior System Engineer

Arnold van Norden

Senior System Engineer

Laurens Hoogendijk

System Engineer

Aaron Kuilman

System Engineer

Patrick van Mierlo

System Engineer

Lars Eissink

System Engineer

Jeroen Stek

Technical Support Engineer

Sander Jeurissen

Technical Support Engineer

Niels Huisman

Technical Support Engineer

Felix Ruwe

Technical Support Engineer

Wout Drowniak

Technical Support Engineer

Olaf Schigt

System Engineer Graduate

Matthijs Oosterhoff

Head of Development

Jaap-Jan van der Veen

Software Engineer

Jakob van Kruijssen

Software Engineer

Maurits ten Dam

Software Engineer

Nigel Barink

Software Development Graduate

Amelie

Office Security

Werken bij Shock Media?

Shock Media is een Managed Hoster gevestigd op een goed bereikbare en prominente locatie in Almelo. Wij zijn gespecialiseerd in complexe (maatwerk) hostingoplossingen. Wij streven er naar om het beheer en onderhoud zoveel mogelijk te automatiseren, structureren en centraliseren om op die manier zo efficiënt en snel mogelijk te kunnen opereren. Kom jij bij ons werken?

Meer lezen

Open sollicitatie

Staat dé vacature voor jou er niet tussen maar denk je wel een meerwaarde voor Shock Media te zijn? Stuur dan nu je open sollicitatie.