Mobile App Hosting

Met de opkomst van de smartphone, tablets en soortgelijke apparatuur zijn mobiele applicaties in populariteit toegenomen. Met een potentiƫle gebruikersgroep van miljoenen speelt de hosting van mobiele applicaties een steeds belangrijke rol in het succes ervan. Shock Media heeft de ervaring en kennis om iedere applicatie beschikbaar te maken. Of het nu gaat om een zakelijke applicatie of een app voor de online variant van een magazine, Shock Media helpt u verder!

+31 (0) 546 - 714360

  • Mobile App Hosting
Mobile App Hosting

100% focus op uw mobiele app

Shock Media biedt u de mogelijkheid om een 100% focus te hebben op uw mobiele applicatie. Door het onderhouden en beheren van de onderliggende lagen (stack) geven wij u de mogelijkheid om sneller te ontwikkelen en veel zorgen weg te nemen omtrent het beheer van de oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw mobile app dag en nacht bereikbaar en beschikbaar is.

Ondersteuning voor alle talen en apparaten

Of u nu ontwikkelt voor Android, iOS of Windows Phone, in alle gevallen kan Shock Media u een oplossing bieden die perfect aansluit bij uw ontwikkelmethode en werkwijze. Door passende oplossingen te bieden die aansluiten bij uw release management proces kunnen wij samen met u de tijd van ontwikkeling naar release verkorten. Ongeacht de taal waarin u ontwikkelt.

Schaal mee met het succes van uw app

Met mogelijk honderden miljoenen gebruikers die uw app downloaden via Google Play of de App Store is het op voorhand soms moeilijk in te schatten welke capaciteit nodig zal zijn voor uw applicatie. Geen zorgen, de oplossingen van Shock Media schalen volledig mee met het succes van uw app. Hierdoor betaalt u op geen enkel moment teveel voor de hosting van uw app.

Verbeter de ervaring van uw eindgebruiker

Door het inzetten van krachtige oplossingen voor uw applicatie wordt de ervaring van uw eindgebruiker verbeterd. Met name in termen als laadtijden en het ophalen van informatie uit bijvoorbeeld databases kan Shock Media u uitstekend van dienst zijn.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Contact

Wij werken voor