Managed Zorgportaal Hosting

Shock Media biedt voor organisaties die werkzaam zijn in of voor de zorg verschillende oplossingen. Wij verzorgen bijvoorbeeld de hosting voor zorgportalen waarin gevoelige (patiënt-)informatie opgeslagen wordt, zoals dossiers en persoonlijke gegevens. Shock Media draagt 24x7 de zorg voor de veiligheid, beschikbaarheid en integriteit van de gegevens die u ons toevertrouwt.

+31 (0) 546 - 714360

  • Zorginstellingen
Zorginstellingen

Zorgportalen

Werkt u met een zorgportaal of een sociaal intranet waarin gevoelige informatie behandeld en verwerkt wordt? Werkt u veelal met sensitieve (patiënt-)data, dossiers en persoonsgegevens? Wij kennen de ernst en gevoeligheid van deze data en weten hoe belangrijk het is dat deze adequaat verwerkt en opgeslagen wordt. Shock Media heeft vele maatregelen getroffen om uitstekend zorg voor te dragen voor de hosting van patiëntdata.

Patiëntdossiers

Ook wanneer u geen gebruik maakt van een portaal, maar juist veel en grote bestanden opslaat kan u bij Shock Media terecht voor de hosting van patientgegevens. Ook bij bijvoorbeeld het opslaan van patiëntdossiers kunnen wij u goed helpen.

ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

Shock Media is zowel ISO27001 (de hoogste internationale norm voor informatiebeveiliging) - en wellicht belangrijker voor zorginstellingen - NEN7510 gecertificeerd. De NEN7510 is de hoogste nationale norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Door de hoge eisen welke voortkomen uit deze normen krijgt u de zekerheid dat de integriteit, bereikbaarheid en vertrouwelijkheid van uw data is gewaarborgd.

Security

Shock Media heeft de security van haar serveromgevingen en de hierop opslagen data hoog in het vaandel staan - getuige van de certificeringen van Shock Media. Wilt u (periodiek) een externe audit laten uitvoeren op de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw data? Dit kan uiteraard, Shock Media verleent volledige medewerking om deze audit mogelijk te maken. 

Heeft u specifieke vragen over hoe Shock Media omgaat met de security van haar klantgegevens? Neem dan contact op.

Monitoring

Shock Media maakt gebruik van uitgebreide tooling om al haar omgevingen realtime en 24x7 te monitoren op meer dan 200 punten. Indien er een melding is, dan grijpt een dienstdoende collega - ongeacht of het 's nachts of in het weekend is - in om de problemen te verhelpen. 

Een onderdeel van Shock Media haar monitoring is het realtime monitoren op aanvallen. Benieuwd hoe we dat verwezenlijkt hebben? Lees de blog over Wazuh. 

Back-ups & Disaster Recovery

Om op alles voorbereid te zijn worden er continu back-ups gemaakt van iedere omgeving. Hiermee is ook in het geval van de meeste extreme calamiteit uw data veilig gewaarborgd.

Contact

Wij werken voor