Managed WordPress Hosting

Wanneer uw website, webshop of webapplicatie gebruik maakt van WordPress dan zijn er vele verbeteringen mogelijk op het gebied van optimalisatie voor zowel de laadtijden, de stabiliteit en de veiligheid. Shock Media richt omgevingen specifiek in voor WordPress om de snelste laadtijden op een robuuste en extreem veilige infrastructuur te hosten.

+31 (0) 546 - 714360

  • Overzicht
  • Maatwerk WordPress Hosting
Overzicht

Optimale snelheid

WordPress is geschikt voor bedrijfswebsites, webshops via WordPress WooCommerce, blogs en kan zelfs met verschillende (maatwerk)plugins ingezet worden voor vrijwel alle denkbare internet applicaties van klein tot extreem groot. Voor ieder vraagstuk kan Shock Media een passende hosting oplossing bieden. Cruciaal daarbij zijn de laadtijden van de WordPress omgeving, een trage webshop of website zal immers bezoekers laten afhaken en daarmee conversie verlagen. Ook heeft het negatieve impact op de reputatie en de ranking in zoekmachines.

Optimalisatie tussen hostingomgeving en website

Het team van specialisten van Shock Media zorgt voor alle nodige optimalisaties tussen de hostingomgeving en de WordPress website of applicatie. Dit alles om de maximale performance te behalen. Shock Media gebruikt hiervoor naast vele optimalisaties in bijvoorbeeld de database en webservers, ook verschillende caching technieken.

24x7 monitoring & support

Naast technische ondersteuning houden onze specialisten het platform 24x7 nauwlettend in de gaten. We zorgen dat security- en software updates direct worden uitgevoerd en dat de omgeving altijd veilig, snel en stabiel is. Vanzelfsprekend staat ons team 24x7 paraat in geval van calamiteiten.

Wij garanderen dat wij de snelste WordPress hosting van Nederland, en zelfs van Europa, kunnen bieden zonder concessies te doen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Wilt u een vrijblijvende test uitvoeren op onze infrastructuur of meer informatie? Neem contact op met onze sales medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Contact
Maatwerk WordPress Hosting

Complexe WordPress omgevingen vereisen maatwerk om de snelste laadtijden te behalen, dan is maatwerk WordPress Hosting de juiste oplossing. Door de specialisatie die Shock Media heeft met High Traffic websites, webshops en applicaties kunt u rekenen op de best mogelijke oplossing voor uw WordPress applicatie. Dit kunnen oplossingen zijn zoals een WordPress Cloud Server tot volledige Load Balancing opstellingen. Alles afgestemd op uw wensen en eisen.

Scherpe garanties

Op zoek naar zeer scherpe garanties op basis van een Service Level Agreement? Uw WordPress website, webshop of applicatie en de omgeving waar deze op draait worden dag en nacht onderhouden en bewaakt door de specialisten van Shock Media. Deze garanties worden vastgelegd in een duidelijke en zeer scherpe SLA.

WooCommerce shop

Heeft u een webshop gemaakt in WordPress WooCommerce? Ook hierin heeft Shock Media zeer veel ervaring. Kijk op onze WordPress WooCommerce webshop hosting voor meer informatie.

Contact

Wij werken voor