Managed App Platform

De voordelen van Kubernetes maar niet de complexiteit? Maak dan gebruik van de jarenlange kennis en ervaring van Shock Media! Het inrichten, onderhouden en beheren van een Container platform op basis van Kubernetes vereist zeer specifieke kennis en ervaring. Tegelijkertijd wilt u juist dat uw developers een focus houden op hun primaire taak, software (door)ontwikkelen. Door gebruik te maken van het ISO27001, NEN7510 en ISO9001 gecertificeerde Managed App Platform van Shock Media weet u zeker dat uw applicatie veilig, schaalbaar en stabiel draait terwijl uw ontwikkelaars de focus behouden op de (door)ontwikkeling van uw applicatie(s)!

+31 (0) 546 - 714360

  • Managed App Platform
  • Het proces
Managed App Platform

Eenvoudig in gebruik

Het goed inrichten van een applicatie binnen een containerlandschap vereist veel kennis en ervaring. Met het Managed App Platform hoeft u deze kennis niet zelf te hebben maar richten de DevOps engineers van Shock Media uw omgeving in. Op een dusdanige wijze dat uw ontwikkelaars de focus behouden.

24x7 beheer

De specialisten van Shock Media dragen zorg voor het continue beheer en onderhoud van de containers. Zo kunt u zich focussen op het verder vermarkten van de applicatie en meer traffic genereren. Shock Media biedt een uitgebreid Service Level Agreement (SLA) aan voor het Managed App Platform. Buiten de resources om, draagt Shock Media ook 24x7 zorg voor de veiligheid van de data, bereikbaarheid en worden alle containers standaard High Available aangeboden. 

Schaalbaarheid

Piekbezoek? Geen probleem op het Managed App platform. Het juiste aantal containers worden opgeschaald om de piek op te vangen. Het platform is zowel verticaal als horizontaal schaalbaar. Naderhand worden de containers geautomatiseerd weer afgeschaald. Op deze wijze betaalt u altijd voor hetgeen u op dat moment nodig hebt en voorkomt u onnodige meerkosten. 

Support

Naast de volledige inrichting en beheer het platform en uw containers biedt Shock Media ook volledig ondersteuning op alle gerelateerde vraagstukken. Eenvoudig schakelen met ervaren DevOps engineers die ervoor zorgen dat u zonder downtime uw applicaties kan deployen en er voor zorgen dat uw ontwikkelproces optimaal wordt ondersteund!

Docker

Om lokale ontwikkeling zo soepel mogelijk te laten verlopen en ervoor te zorgen dat deze altijd overeenkomen met de productieomgeving stellen de engineers van Shock Media een Docker file met de configuratie van uw omgeving ter beschikking. Hiermee worden onduidelijke verschillen en problemen tijdens de ontwikkeling van uw applicaties voorkomen.

Contact
Het proces

Benieuwd hoe het proces eruit ziet? Zie hieronder ons stappenplan om de hosting van uw applicatie binnen containers optimaal te verzorgen!

Stap 1 - Kick-off

De inrichting van het Managed App Platform welke afgestemd is op uw applicatie vereist de nodige afstemming tussen u en onze DevOps Engineers. Dit start met een kick-off waarbij het platform, de werking, de samenwerking en de inrichting van de applicatie wordt besproken.

Stap 2 - Requirements

Op basis van de kick-off worden de technische requirements bepaald. Met deze requirements wordt bepaald op welke wijze de applicatie het beste gedeployed kan worden op het Managed App Platform.

Stap 3 - Inrichting

Nadat op basis van de requirements is bepaald hoe de omgeving ingericht zal worden starten de DevOps Engineers met het schrijven van de HELM charts en inrichting applicatie-containers. Het resultaat is een test-omgeving.

Stap 4 - Testen deployments en optimalisatie

Nadat de test-omgeving is ingericht kan er wordt getest met een deployment van de applicatie. Dit is zeer eenvoudig, door simpelweg een gecompileerde versie van de applicatie naar het platform te sturen wordt de applicatie automatisch gedeployed naar de correct containers. Na deployment wordt de inrichting verder geoptimaliseerd en getest. Indien alles naar wens werkt wordt een productie omgeving ingericht.

Stap 5 - Livegang

Na het testen kan de applicatie live op het Managed App Platform waarna nieuwe versies van de applicatie zonder downtime gedeployed.

Stap 6 - Support, onderhoud en monitoring

Vanaf het moment dat de applicatie live gaat zal Shock Media de onderliggende infrastructuur, containers en configuraties volledig beheren en onderhouden op basis van een uitgebreid Service Level Agreement. Onze DevOps engineers bieden uitgebreide support bij wijzigingen, nieuwe deployements en eventuele problemen. Het team van specialisten staat 24x7 paraat!

Contact

Wij werken voor