Magento Hosting

100% focus op de ontwikkeling van uw Magento Shops. Geef uw webshop de meest stabiele en snelle basis en kies voor Magento Hosting van Shock Media. 24x7 beheerd en onderhouden door de specialisten van Shock Media.

+31 (0) 546 - 714360

  • Overzicht
  • Maatwerk Magento Hosting
Overzicht

Volledig geoptimaliseerd

Shock Media heeft, op zowel infrastructureel als software niveau, een platform ontwikkeld dat volledig geoptimaliseerd en ingericht is voor Magento shops. Maak gebruik van onder andere Memcached, Redis, APC cache en/of Varnish.

Uitgebreide ondersteuning

Doordat geen enkele Magento shop hetzelfde is, kijken onze specialisten met u mee om te bepalen welke technieken het beste zijn voor uw webshop. Dit resulteert in de beste laadtijden van zowel de front-end als de back-end van uw webshop.

24/7 monitoring

Naast technische ondersteuning houden onze specialisten het platform nauwlettend in de gaten. We zorgen dat security- en software updates direct worden uitgevoerd en dat de omgeving altijd veilig, snel en stabiel is.

Volledige controle door middel van een uitgebreid control panel

U krijgt volledige controle over uw Magento shop door middel van een uitgebreid control panel. U kunt eenvoudig een nieuwe webshop en databases aanmaken of met een enkele klik verschillende caching opties aan- en uitzetten om uw Magento shop extra snelheid te geven.

Korting tijdens ontwikkeling

Het ontwikkelen van de perfecte webshop kost tijd. Bij Shock Media begrijpen we dit en daarom kunt u tijdens de ontwikkelfase tegen een zeer sterk gereduceerd tarief gebruik maken van een volledig functioneel pakket. Zodra de webshop gereed is voor live gang kunt u met één druk op de knop live met uw webshop! En ontwikkeld u door aan uw webshop terwijl die al live staat? Met eveneens één druk op de knop maakt u een kopie naar een nieuwe ontwikkelomgeving tegen wederom een zeer sterk gereduceerd tarief. 

Contact
Maatwerk Magento Hosting

Wanneer uw Magento shop iedere dag zeer veel bezoekers trekt en daardoor uitzonderlijke performance vereist, dan is maatwerk Magento Hosting de juiste oplossing. Door de specialisatie die Shock Media heeft met High Traffic Magento webshops kunt u rekenen op de best mogelijke oplossing voor uw webshop. Dit kunnen oplossingen zijn zoals een Magento Cloud Server tot volledige Load Balancing opstellingen. Alles afgestemd op uw webshop.

Maatwerk

Maatwerk Magento Hosting wordt volledig afgestemd op uw webshop. Samen met uw ontwikkelaars wordt getest welke caching technieken het beste werken voor uw Magento webshop. Door de jarenlange ervaring die Shock Media heeft met Magento word er gebruik gemaakt van de beste serverconfiguraties en worden deze structureel geoptimaliseerd.

Scherpe garanties

Uw Magento webshop en de omgeving waar deze op draait wordt dag en nacht onderhouden en bewaakt voor de specialisten van Shock Media. Deze garanties worden vastgelegd in een duidelijk Service Level Agreement.

Contact

Wij werken voor