• Applicaties / Websites

  Optimale bereikbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid en snelheid voor uw website, webshop of webapplicatie. Daar draait het om. Om dit mogelijk te maken is er synergie nodig tussen hetgeen u heeft ontwikkeld en de oplossingen die Shock Media biedt. Door uw webapplicaties onder te brengen bij Shock Media heeft u de zekerheid dat deze dag en nacht worden bewaakt en dat voor alle faciliteiten die hier verband mee houden is gezorgd.

 • Middleware

  Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat de specialisten van Shock Media de (web)server perfect afstemmen op uw applicaties en websites. Aangevuld met caching en een optimale configuratie zorgen ervoor dat de applicaties en websites snel, veilig en stabiel draait. Als samenwerkingspartner zorgen we er samen met uw ontwikkelaars voor de beste en veiligste prestaties. Vanzelfsprekend zorgt Shock Media voor 24x7 monitoring, (security) updates en continue optimalisatie.

 • Databases

  Het tunen van een database zal zorgen voor hoge winst in performance maar ook in de stabiliteit van een omgeving. Door te ondersteunen bij het optimaliseren van query's, uitgebreide monitoring en 24x7 bewaking wordt er tevens voor gezorgd dat uw database nooit een bottleneck vormt.

 • Besturingssysteem

  De keuze in het besturingssysteem legt een belangrijke basis voor het functioneren van uw applicaties en websites. Shock Media zorgt 24x7 voor security updates en optimalisaties van elke Linux, Unix of Windows omgeving.

 • Storage

  Kwalitatieve storage zorgt voor zowel datazekerheid als uitzonderlijke performance. Uw data wordt bij al onze oplossingen meerdere malen realtime opgeslagen binnen de Shock Media Cloud. Uiteraard zorgen wij ook standaard voor geografisch gescheiden back-ups om zelfs in de meest extreme gevallen de zekerheid van uw data te waarborgen.

 • Infrastructuur

  De gehele infrastructuur van Shock Media is redundant uitgevoerd en heeft een extreem hoge capaciteit. Zo heeft u de zekerheid dat de omgeving altijd snel en altijd beschikbaar is.

 • Datacenters

  Alle diensten worden geleverd vanuit uitsluitend de beste Nederlandse datacenters. Alle datacenters zijn voorzien van noodstroom-, brandblus- en koeling-voorzieningen in minimaal N+1 configuratie. Daarnaast zijn de datacenters voorzien van 24x7 fysieke bewaking en voldoen net als Shock Media aan de ISO27001 en NEN7510 normen voor informatiebeveiliging.

Datacenters Infrastructuur Storage Besturingssysteem Databases Middleware Applicaties / Websites

Unmanaged Hosting vs Managed Hosting

Er zijn vele verschillen tussen Unmanaged en Managed Hosting. Managed Hosting betekent dat Shock Media het volledige beheer en onderhoud uitvoert tot aan uw website, webshop of webapplicatie. Het één is echter onlosmakelijk verbonden met het ander. Daarom is Shock Media er in gespecialiseerd om de diensten optimaal af te stemmen op uw applicatie, en andersom. Hierdoor heeft u dag en nacht de zekerheid dat uw applicatie snel, veilig en stabiel beschikbaar is, gegarandeerd. Hieronder vind u de verschillen tussen Unmanaged Hosting en Managed Hosting.

0546 - 714360

Focus op het ontwikkelen van uw websites en applicaties.
Wij zorgen voor de meest optimale ervaring.

+31 (0) 546 - 714360