Almelo | 40 uur | 29-07–2021

Heb jij een passie voor techniek, ervaring met Linux en als het even kan ook al wat ervaring met hostingdiensten? Ben je klantvriendelijk, adequaat en sociaal? Wil je graag werken in een jong, professioneel en informeel team binnen één van de snelst groeiende Managed Hosters van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het dagelijks contact met klanten zowel telefonisch als per e-mail. Klanten van Shock Media bellen en e-mailen met de meest uiteenlopende vragen en het is jouw doel om ze optimaal en vriendelijk te helpen en te ontzorgen. Je bent vaak hun eerste aanspreekpunt en voert een grote diversiteit aan licht technisch en administratieve taken zelfstandig uit. Hiervoor maak je gebruik van ons interne supportsysteem, maar kan het ook voorkomen dat je moet inloggen op Linux of Windows omgevingen. Bij complexere vraagstukken ben je de schakel tussen de klant en onze System & Network Administrators.

Wanneer je de ambities hebt kun je vanuit deze functie snel doorgroeien naar ons team van System & Network Administrators. We bieden hier diverse interne opleidingen voor aan!

Hoe je dag eruit kan zien?

Je komt binnen en drinkt eerst een kop koffie met je collega’s om de dag te beginnen. Wanneer je de computer hebt opgestart zijn er al een aantal mails met vragen van klanten binnengekomen. Zo wil een klant zijn/haar websites laten migreren, of er dienen wachtwoorden/DNS instellingen gewijzigd te worden. Geduldig en vriendelijk ga je aan de slag. Later op de ochtend kom je een probleem tegen waarbij overleg met een andere afdeling nodig is, bijvoorbeeld Sales & Project Management of Research & Development. Je werkt nauw met ze samen en komt zo weer tot een passende oplossing. Na de lunch zoek je gedeclareerde werkzaamheden uit en controleer je of SLA afspraken worden behaald. Ook kun je een aantal aanvragen van nieuwe klanten verwerken. Aan het eind van de werkdag sluit je af en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Wat verwachten wij?

Binnen Shock Media kom je in aanraking met veel verschillende technieken en software. Basiskennis van netwerken, computers en Linux zijn hierbij wel van belang. Je weet bijvoorbeeld wel wat IP adressen zijn, hoe DNS in grote lijnen werkt, hoe je kunt inloggen op een Linux server etc. Daarbij heb je bij voorkeur ook ervaring met hosting-specifieke omgevingen en controlpanels zoals Plesk en DirectAdmin.

Daarnaast kun je je vinden in de volgende kenmerken:

  • Minimaal werken en denken op MBO+/HBO niveau;
  • Recente basiskennis van netwerken, computers, Linux en Windows;
  • Je ben leergierig, behulpzaam en een teamplayer;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een passie om mensen te helpen;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en een flexibele, positieve en gezellige instelling.

Wat bieden wij?

We bieden een gezellige werkomgeving binnen een sterk groeiende organisatie met korte lijnen naar andere afdelingen en collega’s. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling, waardoor er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Wij bieden naast een marktconform salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse netto vergoedingen, een goede reiskostenvergoeding of eventueel een leaseauto. Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging die de nodige leuke activiteiten organiseert, waaronder onze beroemde LAN-party’s. Maar ook op kantoor kan je al losgaan op onze pingpongtafels of bij de maandelijkse borrel.

Wie zijn wij?

Shock Media is al ruim 20 jaar een Managed Hosting Provider, die dagelijks de bereikbaarheid en beschikbaarheid van duizenden bedrijfskritische websites en (web)applicaties voor diverse nationale en internationale organisaties verzorgt. Werken bij Shock Media betekent werken in een jong, professioneel en informeel team van specialisten, waarin je letterlijk van je hobby je werk kan maken. Waar nodig kun je voldoende begeleiding en vrijheid van ons verwachten om jouw functie steeds meer inhoud te geven.

Iets voor jou?

Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar onze HR-afdeling via vacatures@shockmedia.nl. Ook voor vragen over deze vacature kan je dit e-mailadres gebruiken.

Twijfel je nog?

Bekijk onze blogs en onze social media kanalen om te zien waarom werken bij Shock Media zo leuk is. Of kijk eens bij onze andere vacatures.

Onze bedrijfscultuur