Almelo | 40 uur | 29-07-2021

Wil jij graag op respectvolle en optimistische wijze contact onderhouden met onze (internationale) relaties, en vind je het daarbij leuk om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen? Heb je de ambitie en aanleg om op commercieel, technisch en adviserend niveau door te groeien? En wil je graag samenwerken in een jong, professioneel en informeel team binnen één van de snelst groeiende Managed Hosters van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Technical Accountmanager bij Shock Media heb je een brede, deels zelf in te vullen, functie. Primair ben jij een positief aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande relaties van Shock Media. Je pakt binnenkomende salestrajecten op, maakt offertes, voert koude en warme acquisitie uit, onderhoudt contacten met bestaande relaties en bewaakt/coördineert na verkoop het oplevertraject met onze technische afdelingen. Daarnaast werk je in het salesteam waarbij je elkaar ook ondersteunt bij de salestrajecten en het accountmanagement.

De contacten met onze relaties verlopen telefonisch, per e-mail, digitaal, op kantoor of op locatie. Ook bezoek je af en toe zakelijke evenementen en bijeenkomsten ten behoeve van koude en warme acquisitie.

Naarmate je onze dienstverlening steeds meer eigen maakt en jouw technische hostingkennis groeit, zal je ook steeds meer zelfstandig gaan werken en grotere projecten en taken op je nemen. Denk aan het steeds zelfstandiger uitdenken van complexe technische oplossingen, projectmanagement, het uitvoeren van klantevaluaties, vertegenwoordigen van Shock Media bij evenementen, contacten met leveranciers en new business. Daarnaast zijn er mogelijkheden om op den duur ook leidinggevende taken te vervullen zoals het begeleiden van nieuwe collega’s, stagiaires en afstudeerders, maar ook het aansturen van collega’s en strategisch overleg met teamleiders en management. 

Wat vragen wij?

 • Minimaal werken en denken op HBO-niveau (een relevante opleiding is een pre); 
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de IT. Ervaring binnen de (Managed) Hosting is een grote pre;
 • Technische basiskennis van hosting waardoor termen als Linux, servers, databases, DNS en virtualisatie jou zeker niet vreemd zijn; 
 • Affiniteit met technologie en de drive om verder te willen leren in de hostingbranche; 
 • Commerciële skills om kansen te herkennen en aan te grijpen;
 • Onbevangen, sociale, zelfverzekerde en beleefde houding met een casual representatieve uitstraling;
 • Je hebt een lange adem en laat je niet snel uit het veld slaan; 
 • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift;
 • Je weet hoe je een langdurige relatie kunt onderhouden; 
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit en een flexibele, positieve en gezellige instelling;
 • In bezit van rijbewijs B;
 • En natuurlijk spreekt onze jonge, informele en nuchtere bedrijfscultuur je aan.

Wat bieden wij?

We bieden een gezellige werkomgeving binnen een sterk groeiende organisatie met korte lijnen naar andere afdelingen en collega’s. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling, waardoor er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Wij bieden naast een marktconform salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse netto vergoedingen en een leaseauto. Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging die de nodige leuke activiteiten organiseert, waaronder onze beroemde LAN-party’s. Maar ook op kantoor kan je al losgaan op onze pingpongtafels of bij de maandelijkse borrel. 

Wie zijn wij?

Shock Media is al ruim 20 jaar een Managed Hosting Provider, die dagelijks de bereikbaarheid en beschikbaarheid van duizenden bedrijfskritische websites en (web)applicaties voor diverse nationale en internationale organisaties verzorgt. Werken bij Shock Media betekent werken in een jong, professioneel en informeel team van specialisten, waarin je letterlijk van je hobby je werk kan maken. Waar nodig kun je voldoende begeleiding en vrijheid van ons verwachten om jouw functie steeds meer inhoud te geven.

Iets voor jou?

Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar onze HR-afdeling via vacatures@shockmedia.nl. Ook voor vragen over deze vacature kan je dit e-mailadres gebruiken.

Twijfel je nog?

Lees dan eens hoe onze collega’s het werken bij Shock Media ervaren of kijk eens bij onze andere vacatures

Onze bedrijfscultuur