Wil jij graag op een respectvolle en optimistische wijze een langdurige relatie aangaan met onze opdrachtgevers? Heb je de ambitie en aanleg om op commercieel, technisch en adviserend niveau door te groeien? Wil je graag samenwerken in een jong, professioneel en informeel team binnen één van de snelst groeiende Managed Hosters van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Je start bij Shock Media als Account Manager en weet op een zeer actieve en zelfstandige wijze contact met (potentiële) opdrachtgevers op een respectvolle en optimistische manier aan te gaan en te onderhouden. Je gebruikt hiervoor jouw netwerk, koude en warme acquisitie, netwerk bijeenkomsten, beurzen, semi-zakelijke borrels/feestjes en vele andere middelen. Jouw sociale skills, persoonlijke inzet en plezier in werken zijn hierbij van cruciaal belang. Werken met keiharde targets of snelle verkoop past niet bij jouw persoonlijkheid maar toch heb je het commerciële inzicht en lange adem om uiteindelijk die ene belangrijke opdracht binnen te halen.

Naarmate je onze dienstverlening steeds meer eigen maakt ga je ook steeds meer taken op je nemen. Denk aan het steeds zelfstandiger uitdenken van technische oplossingen, projectmanagement, het uitvoeren van klantevaluaties, vertegenwoordigen van Shock Media bij evenementen en new business. Daarnaast zijn er mogelijkheden om op den duur ook leidinggevende taken te vervullen, denk hierbij aan het begeleiden van stagiaires en afstudeerders, aansturen van collega’s en strategisch overleg met teamleiders en management.

Waar ga jij dit doen?

Shock Media is al bijna 20 jaar een Managed Hosting Provider met een zeer technisch team die graag onderling kennis deelt en innovatief is. Dagelijks verzorgen we de bereikbaarheid en beschikbaarheid van duizenden websites en (web)applicaties. Werken bij Shock Media betekent werken in een innovatieve en sterke organisatie, die voorop loopt in de branche en waarbij je in een zeer professionele, informele en ambitieuze omgeving jezelf volledig kunt ontplooien. Onze jonge, gezellige en open bedrijfscultuur maakt het letterlijk mogelijk van je hobby je werk te maken, jezelf te zijn en met de gedrevenheid van jou en je collega's een essentieel onderdeel te zijn van een flink groeiende organisatie. Waar nodig kun je voldoende technische begeleiding en vrijheid van ons verwachten om jouw functie steeds meer inhoud te geven. 

​Wat vragen wij?

Door de technische basiskennis die je al bezit zijn termen als bijvoorbeeld servers, hosting, databases en Linux jou al bekend. Daarnaast hebben wij een aantal andere verwachtingen wanneer je wil komen werken bij Shock Media:

  • Minimaal werken en denken op HBO niveau (een relevante opleiding is een pre);  
  • Minimaal 2 jaar ervaring binnen de (Managed) Hosting of een direct gelieerde branche;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
  • In bezit van rijbewijs B; 
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden (zowel in woord en geschrift); 
  • Casual representatieve houding en uitstraling; 
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en een flexibele, positieve en gezellige instelling.
  • En natuurlijk spreekt onze jonge, informele en nuchtere bedrijfscultuur je aan.

Wat bieden wij?

Werken bij Shock Media betekent werken in een gezellige, informele en jonge werkomgeving binnen een sterk groeiende organisatie. Je krijgt veel vrijheden om jezelf te ontplooien, waardering voor je inzet en doorgroeimogelijkheden. Aan je ontwikkeling wordt veel aandacht besteed met behulp van een intern opleidingsprogramma. Daarnaast biedt Shock Media goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse netto vergoedingen, goede reiskostenvergoeding of eventueel een lease auto. Natuurlijk hoort hier ook een marktconform salaris bij, afhankelijk van je kennis en werkervaring. 

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Lees dan snel onze blogpost

Enthousiast geworden?

Stuur dan snel jouw motivatie en cv naar Denise Mulder via vacatures@shockmedia.nl. Ook voor vragen over deze vacature kun je dit e-mailadres gebruiken. 

Acquisities worden niet op prijs gesteld!

Onze bedrijfscultuur