Almelo | 16-32 uur | 05-02–2021

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste marketing en social media trends en weet je deze optimaal te benutten? Ben je daarnaast creatief, goed met een camera en kan je pakkende teksten te schrijven? Maak dan kennis met Shock Media en kom bij ons werken als Social Marketeer!

Als Social Marketeer bij Shock Media ben je verantwoordelijk voor het effectief bereiken van onze doelgroep via de juiste kanalen. Je werkt op een creatieve en ambitieuze manier aan de strategie en (door-)ontwikkeling van onze brandbuilding, marketing campagnes en social media. Je weet wat mensen triggert en hoe je door middel van social media onderscheidend kan zijn. Je weet dus als geen ander de perfecte foto/video te maken en onze doelgroep hiermee te bereiken. Onder jouw takenpakket valt onder andere het volgende: 

Wat ga je doen?

 • Onze naam- en merkbekendheid vergoten op verschillende manieren;
 • Foto’s en video’s maken en bewerken zodat deze zo optimaal mogelijk ingezet kunnen worden;
 • Optimaal benutten van onze online kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter;
 • Optimaal benutten van andere mogelijkheden die onze zichtbaarheid vergroten zoals het bedenken en maken van advertentie campagnes, blogs, kijkjes achter de schermen etc.

Jij zet Shock Media op de kaart! Je bepaalt voor een groot deel je eigen werkzaamheden en krijgt volop de ruimte om creatief bezig te zijn. De functie is veelzijdig. Wanneer je er de capaciteit en ambitie voor hebt kan de functie ook worden gecombineerd met sales & netwerk activiteiten.

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau (een relevante opleiding is een pré);
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Veel ervaring met het maken en bewerken van foto’s/video’s voor gebruik op Social Media;
 • Je weet als geen ander hoe je social media optimaal kunt benutten doordat je bijvoorbeeld zelf een succesvol social media kanaal hebt;
 • Je houdt van een feestje en kunt dan ook bij al onze bedrijfsuitjes & evenementen aanwezig zijn om hier optimaal verslag van te leggen;
 • Je hebt ervaring met marketing activiteiten, schrijven van pakkende teksten, maken en bedenken van (advertentie) campagnes & brandbuilding;
 • Je bent creatief en hebt ook andere ideeën waarmee wij onze merkbekendheid kunnen vergroten;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar zoekt ook graag je collega’s op om samen te werken;
 • Affiniteit met de IT-branch is een pre;
 • Je durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en bent niet bang om met (verbeter)ideeën te komen.

Wat bieden wij?

We bieden een gezellige werkomgeving binnen een sterk groeiende organisatie met korte lijnen naar andere afdelingen en collega’s. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling, waardoor er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Wij bieden naast een marktconform salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse netto vergoedingen, een goede reiskostenvergoeding of eventueel een leaseauto. Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging die de nodige leuke activiteiten organiseert, waaronder onze beroemde LAN-party’s. Maar ook op kantoor kan je al losgaan op onze pingpongtafels of bij de maandelijkse borrel.

Wie zijn wij?

Shock Media is al ruim 20 jaar een Managed Hosting Provider, die dagelijks de bereikbaarheid en beschikbaarheid van duizenden bedrijfskritische websites en (web)applicaties voor diverse nationale en internationale organisaties verzorgt. Werken bij Shock Media betekent werken in een jong, professioneel en informeel team van specialisten, waarin je letterlijk van je hobby je werk kan maken. Waar nodig kun je voldoende begeleiding en vrijheid van ons verwachten om jouw functie steeds meer inhoud te geven.

Iets voor jou?

Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar Denise Mulder via vacatures@shockmedia.nl. Ook voor vragen over deze vacature kan je dit e-mailadres gebruiken.

Twijfel je nog?

Bekijk onze blogs en onze social media kanalen om te zien waarom werken bij Shock Media zo leuk is. Of kijk eens bij onze andere vacatures.

Onze bedrijfscultuur