Ben jij altijd op de hoogte van de laatste marketing en social media trends en weet je deze optimaal te benutten? Weet je daarnaast leuke momenten goed in beeld te brengen en pakkende teksten te schrijven? Maak dan kennis met Shock Media en start bij ons als Social Marketeer (16 - 32 uur/week)! 

Wat ga jij doen?

Als Social Marketeer bij Shock Media ben je verantwoordelijk voor het effectief bereiken van onze doelgroep via de juiste kanalen. Je werkt op een creatieve, ambitieuze en inspirerende manier aan de strategie  en (door)ontwikkeling van onze brandbuilding, marketing campagnes en social media. Je weet wat mensen triggert en hoe je middels bijvoorbeeld social media onderscheidend kan zijn. Je weet dus als geen ander de perfecte foto/video te maken en onze doelgroep hiermee te bereiken. Onder jouw takenpakket valt onder andere het volgende:

 • Onze naam- en merkbekendheid vergoten op verschillende manieren;
 • Foto’s en video’s maken en bewerken zodat deze zo optimaal mogelijk ingezet kunnen worden;
 • Optimaal benutten van onze online kanalen zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en Twitter;
 • Optimaal benutten van andere mogelijkheden die onze zichtbaarheid vergroten zoals het bedenken en maken van advertentie campagnes, blogs, kijkjes achter de schermen etc.

Al met al zet jij Shock Media op de kaart! Je bepaalt voor een groot deel je eigen werkzaamheden en krijgt volop de ruimte om creatief bezig te zijn. De functie is veelzijdig. Wanneer je er de capaciteit en ambitie voor hebt kan de functie ook worden gecombineerd met sales & netwerk activiteiten. 

Waar ga je dit doen?

Shock Media is al ruim 20 jaar een Managed Hosting Provider met een zeer technisch team dat graag onderling kennis deelt en innovatief is. Dagelijks verzorgen we de bereikbaarheid en beschikbaarheid van duizenden websites en (web)applicaties. Werken bij Shock Media betekent werken in een innovatieve en sterke organisatie, die voorop loopt in de branche en waarbij je in een zeer professionele, informele en ambitieuze omgeving jezelf volledig kunt ontplooien. Onze jonge, gezellige en open bedrijfscultuur maakt het letterlijk mogelijk van je hobby je werk te maken, jezelf te zijn en met de gedrevenheid van jou en je collega's een essentieel onderdeel te zijn van een flink groeiende organisatie.

Wat vragen wij?

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Veel ervaring met het maken en bewerken van foto’s/video’s voor gebruik op Social Media;
 • Je weet als geen ander hoe je social media optimaal kunt benutten doordat je bijvoorbeeld zelf een succesvol social media kanaal hebt;
 • Je hebt een goede beheersing van  de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je houdt van een feestje en kunt dan ook bij al onze bedrijfsuitjes & evenementen aanwezig zijn om hier optimaal verslag van te leggen;
 • Je bent creatief en hebt ook andere ideeën waarmee wij onze merkbekendheid kunnen vergroten;
 • Je durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en bent niet bang om met (verbeter)ideeën te komen. 

Wat bieden wij?

Werken bij Shock Media betekent werken in een gezellige, informele en jonge werkomgeving binnen een sterk groeiende organisatie. Je krijgt veel vrijheden om jezelf te ontplooien, waardering voor je inzet en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast biedt Shock Media goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse netto vergoedingen, goede reiskostenvergoeding of eventueel een lease auto. Natuurlijk hoort hier ook een marktconform salaris bij, afhankelijk van je kennis en werkervaring. 

Benieuwd naar de ervaringen van onze collega's? Lees dan snel onze blogpost!

Enthousiast geworden?

Stuur dan snel jouw motivatie en cv naar Denise Mulder via vacatures@shockmedia.nl. Ook voor vragen over deze vacature kun je dit e-mailadres gebruiken.

Acquisities worden niet op prijs gesteld!

Onze bedrijfscultuur