Almelo | 40 uur | 29-07-2021

Heb jij een passie voor het automatiseren van dienstverlening, Infrastructure as Code en de technieken die hier bij horen? Heb je ervaring met Ansible en werk je daar graag mee? Verzorg jij samen met je collega's de uitrol, optimalisatie, veiligheid en stabiliteit van onze diensten? Samengevat: zoek jij een functie waarbij je écht impact hebt? Solliciteer dan nu als DevOps Engineer bij Shock Media.

Samen met je collega's werk je aan de verdere automatisering en standaardisering van onze dienstverlening. Om een goed beeld te krijgen van de vraagstukken die geautomatiseerd dienen te worden en om onze klanten écht te begrijpen werk je voor een gedeelte mee aan het leveren opleveren van nieuwe omgevingen, maintenance en support. De belangrijkste focus blijft echter het zo veel mogelijk automatiseren van veel voorkomende taken, configuraties en systemen.

Wat ga je doen?

  • 60% automatiseren;
  • 40% opleveringen nieuwe omgevingen, maintenance en support;
  • Werken met technieken zoals Ansible, Kubernetes, Zabbix;
  • Belangrijke bijdrage leveren in de (door)ontwikkeling van onze diensten;
  • Werken in een jong, dynamisch en professioneel team.

Wat vragen wij?

  • Ervaring met Ansible, Chef of Puppet;
  • Ervaring met Kubernetes;
  • Ervaring met optimalisatie van configuraties van (Linux) systemen welke ingericht zijn voor websites, webshop en/of webapplicaties;
  • Een positieve en proactieve houding;
  • Ervaring binnen de hosting branche is een pré maar geen vereiste.

Wat bieden wij?

We bieden een gezellige werkomgeving binnen een sterk groeiende organisatie met korte lijnen naar andere afdelingen en collega’s. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling, waardoor er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Wij bieden naast een marktconform salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse netto vergoedingen, een goede reiskostenvergoeding of eventueel een leaseauto. Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging die de nodige leuke activiteiten organiseert, waaronder onze beroemde LAN-party’s. Maar ook op kantoor kan je al losgaan op onze pingpongtafels of bij de maandelijkse borrel.

Wie zijn wij?

Shock Media is al ruim 20 jaar een Managed Hosting Provider, die dagelijks de bereikbaarheid en beschikbaarheid van duizenden bedrijfskritische websites en (web)applicaties voor diverse nationale en internationale organisaties verzorgt. Werken bij Shock Media betekent werken in een jong, professioneel en informeel team van specialisten, waarin je letterlijk van je hobby je werk kan maken. Waar nodig kun je voldoende begeleiding en vrijheid van ons verwachten om jouw functie steeds meer inhoud te geven.

Iets voor jou?

Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar onze HR-afdeling via vacatures@shockmedia.nl. Ook voor vragen over deze vacature kan je dit e-mailadres gebruiken.

Twijfel je nog?

Bekijk onze blogs en onze social media kanalen om te zien waarom werken bij Shock Media zo leuk is. Of kijk eens bij onze andere vacatures.

Onze bedrijfscultuur