Almelo | 40 uur | 29-07–2021

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als front-end developer in een enthousiast en informeel team? Denk jij dat je onze gebruikservaring naar een hoger niveau kan tillen? En ontwikkel jij het liefst in moderne frameworks als Angular? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als front-end developer bij Shock Media ondersteun jij met jouw kennis van UX-design en front-end development de bedrijfsprocessen van Shock Media. Jij wordt een belangrijke aanvulling op het bestaande development team en met jouw kritische blik op design til jij samen met de andere developers onze bedrijfsprocessen naar een hoger niveau. Zo werk je bijvoorbeeld aan ons control panel voor klanten, diverse interne toolingsoftware voor onze andere teams en aan de webinterface van LARAGRID. LARAGRID is ons zelfontwikkelde softwarepakket voor het beheren van virtualisatieclusters. De gehele cloud van Shock Media, met vele honderden servers, draait op deze software. 

De exacte invulling van deze functie kun je zelf nog vormgeven naar jouw eigen kennis en interesses.

Wat ga je doen?

 • Ontwikkelen in moderne frameworks als Angular;
 • Optimaliseren van onze bedrijfsprocessen op het gebied van UX-design en front-end development;
 • Werken aan onder andere onze interne toolingsoftware en LARAGRID;
 • Jouw functie vormgeven aan de hand van jouw kennis en interesses!

Wat vragen wij?

Bij Shock Media kom je in aanraking met verschillende technieken en software. Je beschikt daarom over de volgende kennis en ervaring:

 • Minimaal een MBO+/HBO werk- en denkniveau, een relevante HBO-opleiding is een pré;
 • Je hebt ervaring met of interesse in TypeScript, RxJS en Angular;
 • Je hebt basiskennis van de hostingbranche of je wil je er in ieder geval in verdiepen.

 Ook kan je je vinden in de volgende kenmerken:

 • Je hebt oog voor de vormgeving van webapplicaties en je kan goed als gebruiker denken;
 • Je gaat gestructureerd en analytisch te werk;
 • Je kunt goed samenwerken en communiceren met collega’s, maar je komt ook zelfstandig goed tot je recht;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent flexibel, positief en bovenal gezellig!

Wat bieden wij?

We bieden een gezellige werkomgeving binnen een sterk groeiende organisatie met korte lijnen naar andere afdelingen en collega’s. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling, waardoor er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Wij bieden naast een marktconform salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse nettovergoedingen, een goede reiskostenvergoeding of eventueel een leaseauto. Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging die de nodige leuke activiteiten organiseert, waaronder onze beroemde LAN-party’s. Maar ook op kantoor kan je al losgaan op onze pingpongtafels of bij de maandelijkse borrel. Ook zorgen wij uiteraard voor een goed gevulde backlog!

Wie zijn wij?

Shock Media is al ruim 20 jaar een Managed Hosting Provider, die dagelijks de bereikbaarheid en beschikbaarheid van duizenden bedrijfskritische websites en (web)applicaties voor diverse nationale en internationale organisaties verzorgt. Werken bij Shock Media betekent werken in een jong, professioneel en informeel team van specialisten, waarin je letterlijk van je hobby je werk kan maken. Waar nodig kun je voldoende begeleiding en vrijheid van ons verwachten om jouw functie steeds meer inhoud te geven.

Iets voor jou?

Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar Denise Mulder via vacatures@shockmedia.nl. Ook voor vragen over deze vacature kan je dit e-mailadres gebruiken.

Twijfel je nog?

Lees dan eens hoe onze collega’s het werken bij Shock Media ervaren of kijk eens bij onze andere vacatures

Onze bedrijfscultuur