Almelo | 40 uur | 01-10–2021

Ben jij op zoek naar een uitdagende sleutelrol als Angular Developer in een informeel en enthousiast development team? Lijkt het je leuk om met jouw ervaring de eerste front-end collega van het Development team te worden en hier in de toekomst zelfs meer front-end collega's aan toe te voegen? Ontwikkel jij graag in moderne frameworks en heb jij een kritische blik op designs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Angular Developer bij Shock Media krijg jij veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om de functie uit te breiden en verder te ontwikkelen. Je bent de eerste front-end collega van het team en hebt de mogelijkheid om dit team in de toekomst verder uit te breiden, op te zetten en/of verder te professionaliseren. Je ondersteunt met jouw kennis van user experience design en front-end development bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen van Shock Media. Je bent dan ook een belangrijke aanvulling op het bestaande development team en tilt samen met de andere developers de bedrijfsprocessen van Shock Media naar een hoger niveau.

Zo werk je bijvoorbeeld aan ons control panel voor klanten, aan diverse interne toolingsoftware voor onze andere teams en aan de webinterface van LARAGRID. Shock Media heeft voor het beheren van virtualisatieclusters, om bijvoorbeeld Private- en Public clouds op te zetten, zelf een softwarepakket ontwikkeld: LARAGRID. LARAGRID kan qua functionaliteit worden vergeleken met pakketten als VMWare, OpenStack en Proxmox. Het onderscheidt zich op het gebied van toegankelijkheid, kostenefficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. De gehele cloud van Shock Media, met vele honderden servers, draait op deze LARAGRID software. Check voor meer informatie https://www.laragrid.com/.

Tevens vervul jij de sleutelrol om back-end en front-end development op een mooie manier samen te brengen en ben jij het visitekaartje voor Shock Media. Als Angular Developer bij Shock Media werk je direct samen met een gedreven team Software Engineers en werk je tevens nauw samen met ons team System Engineers

Hoe je dag eruit kan zien?

Je komt binnen en drinkt eerst een kop koffie met je collega’s om de dag te beginnen. Jullie beginnen de ochtend met een stand-up meeting  om te bespreken wat de stand van zaken is en waar iedereen mee bezig is (geweest). Wanneer je bent ingelogd op je computer kijk je in de issue tracker naar wat prioriteit heeft. Je ziet dat een van de back-end  developers een uitbreiding in de API heeft gerealiseerd die jij nodig had voor een feature met hoge prioriteit. Je had het ontwerp al klaar staan en kan direct beginnen met het bouwen van de feature in Angular. Tijdens de pauze is het tijd om je collega’s de oren te wassen met darten en een ‘’Robin Hood’’ te gooien. Na de lunch ben je weer vol energie en zie je dat er een idee is ontstaan over de verbetering van de bedrijfsprocessen waar een wijziging van de software voor nodig is. Jij werkt dit uit in een concrete feature en begint vast aan een ontwerp. Vervolgens kijk je op het Scrum Board wat de lopende zaken zijn en je nog meer kunt oppakken vandaag. Aan het eind van de werkdag sluit je af en ga je met een voldaan gevoel naar huis.

Wat vragen wij?

Binnen Shock Media kom je in aanraking met veel verschillende technieken en software. Je beschikt daarom over de volgende kennis en ervaring:

 • Minimaal werken en denken op MBO+/HBO niveau, een relevante HBO-opleiding is een pre; 
 • Je bent bekend met het werken volgens Agile of een andere vergelijkbare methodiek;
 • Je hebt ervaring met of interesse in technieken als TypeScript, RxJS, Angular of andere moderne front-end frameworks;
 • Basiskennis van de hosting markt is een pre, je moet je er in ieder geval goed in willen verdiepen;
 • Ervaring met Java is een pre;
 • Je houdt actief ontwikkelingen in de softwareontwikkeling bij.

 Daarnaast kun je je vinden in de volgende kenmerken:

 • Je hebt oog voor vormgeving van webapplicaties en je bent goed in het denken als gebruiker;  
 • Een punctueel, structureel en daarnaast analytisch vermogen;
 • Je kunt goed samenwerken en communiceren en komt ook zelfstandig goed tot je recht;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit en een flexibele, positieve en gezellige instelling;
 • En natuurlijk spreekt onze jonge, informele en nuchtere bedrijfscultuur je aan.

Wat bieden wij?

We bieden een gezellige werkomgeving binnen een sterk groeiende organisatie met korte lijnen naar andere afdelingen en collega’s. Je krijgt veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling, waardoor er veel doorgroeimogelijkheden zijn. Wij bieden naast een marktconform salaris ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals diverse netto vergoedingen, een goede reiskostenvergoeding of eventueel een leaseauto. Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging die de nodige leuke activiteiten organiseert, waaronder onze beroemde LAN-party’s. Maar ook op kantoor kan je al losgaan op onze pingpongtafels of bij de maandelijkse borrel.

Iets voor jou?

Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar onze HR-afdeling via vacatures@shockmedia.nl. Ook voor vragen over deze vacature kan je dit e-mailadres gebruiken.

Twijfel je nog?

Lees dan eens hoe onze collega’s het werken bij Shock Media ervaren of kijk eens bij onze andere vacatures

Onze bedrijfscultuur