Almelo | 32-40 uur | 21-09-2023

Ben jij klaar om jouw kennis in de praktijk te brengen? En zoek jij een (afstudeer)stage waarbij je veel kunt leren, uitgedaagd wordt en een opdracht die ook écht wordt toegepast. Laten wij die nou voor jou hebben! Bij Shock Media zal je te maken krijgen met een dynamische en competitieve arbeidsmarkt, waarbij je moet opvallen in het wervingsproces om de juiste kandidaten aan te trekken. Als (afstudeer)stagiair zal je als volwaardig teamlid meedraaien binnen ons team. Je kan rekenen op uitgebreide begeleiding en ondersteuning vanuit het gehele team!

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage/afstuderen ga je op zoek naar verschillende profielen passend bij de openstaande vacatures. Je gaat een netwerk (talent pools) opbouwen en onderhouden. Hoe sneller jij dit oppakt hoe uitdagender het gaat worden! Andere taken die bij jouw functie horen zijn;

  • Meedenken hoe wij onze recruitment strategie en processen kunnen optimaliseren;
  • Je doelgroepen echt leren kennen en met ideeën komen welke content interessant kan zijn voor deze doelgroepen;
  • Daarnaast krijg je alle ruimte om andere recruitment projecten op te pakken.

Binnen Shock Media zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onszelf te verbeteren en te vernieuwen. We verwachten dan ook van jou dat je een kritische houding hebt en kansen signaleert. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je proactief bent in het oppakken van werkzaamheden en initiatief blijft tonen.

Wie zijn wij?

Shock Media is al meer dan 22 jaar een Managed Hosting Provider, die dagelijks de bereikbaarheid en beschikbaarheid van duizenden bedrijf kritische websites en (web)applicaties voor diverse nationale en internationale organisaties verzorgt. Werken bij Shock Media betekent werken in een jong, professioneel en informeel team van specialisten, waarin je letterlijk van je hobby je werk kan maken. Waar nodig kun je voldoende begeleiding en vrijheid van ons verwachten om jouw functie steeds meer inhoud te geven. Je kunt werken vanuit ons hoofdkantoor in Almelo, onze locatie in Amsterdam en/of hybride vanuit huis.

Iets voor jou?

Stuur jouw motivatie en CV dan naar HR via hr@shockmedia.nl. Ook voor andere vragen omtrent stage of afstuderen kan je dit e-mailadres gebruiken.

Twijfel je nog?

Benieuwd hoe voorgaande stagiairs/afstudeerders hun periode bij Shock Media hebben ervaren? Wil jij weten welke leuke activiteiten wij als team doen? Of misschien ben je wel benieuwd naar projecten die wij hebben gedaan? Neem dan eens een kijkje op onze blog pagina https://www.shockmedia.nl/actueel

Onze bedrijfscultuur