Almelo | 40 uur | 29-07-2021

Ben jij klaar om jouw IT-kennis in de praktijk te brengen? Wil jij werken aan een uitdagende stage- of afstudeeropdracht bij één van de snelst groeiende Managed Hosters in Nederland? En pas jij in ons jonge, professionele en gezellige team? Kom dan afstuderen/stage lopen bij Shock Media!

Dat de IT-wereld hot is hoeven we jou niet te vertellen. Jij hebt een passie voor IT en volgt dan ook een studie in deze richting. Je zoekt een stage waarbij je veel kunt leren en uitgedaagd wordt. Laten wij die nou voor jou hebben! Bij Shock Media werken we met de modernste technieken voor de tofste klanten. Als (afstudeer)stagiair zal je als volwaardig teamlid meedraaien binnen ons team. 

Wat ga je doen?

Binnen ons bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden en binnen verschillende teams voor een stage- of afstudeeropdracht. Zo hebben wij opdrachten voor de richting Software Engineering, IT & Servicemanagement, maar ook voor Business/Sales gerelateerde studies. Voorbeelden van opdrachten waar je bij ons aan kunt denken zijn: 

  • Ontwikkelen van een systeem om d.m.v. 'waves' (gefaseerd) automatisch updates te verspreiden over ons serverpark;
  • Uitdenken van een nieuwe security baseline voor Linux met behulp van technieken als Wazuh en Ansible;
  • Opstellen van een marketingplan om een nieuwe dienst te positioneren en te lanceren.

Zit er niets voor jou tussen? Geen probleem! We hebben natuurlijk veel meer mogelijkheden en naast de bestaande opdrachten denken we graag met je mee om jouw eigen opdracht te formuleren! Zo kunnen we kijken naar wat jouw interesses zijn en hoe we deze kunnen laten aansluiten bij onze vraagstukken. 

Wat vragen wij?

  • Je volgt een HBO opleiding zoals bijvoorbeeld IT Service Management, Software Engineering of Business & IT Management;
  • Je hebt een passie voor techniek en het liefst werk je met Linux;
  • Je bent op zoek naar een uitdagende stage- of afstudeeropdracht binnen een jong en hecht team;
  • Je hebt een gezellige en positieve instelling en bent niet bang om dingen aan te pakken!

Wat bieden wij?

We bieden een gezellige werkomgeving binnen een sterk groeiende organisatie met korte lijnen naar andere afdelingen en collega’s. Je gaat werken aan een uitdagende stage- of afstudeeropdracht, die wij vervolgens echt in de praktijk gaan brengen. Je draait dus ook als volwaardig teamlid mee en krijgt de nodige (technische) begeleiding en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast hebben wij een actieve personeelsvereniging die de nodige leuke activiteiten organiseert, waaronder onze beroemde LAN-partys. Maar ook op kantoor kan je al losgaan op onze pingpongtafels of bij de maandelijkse borrel. Uiteraard ontvang je van ons een passende vergoeding en bestaat de kans dat wij jou een baan aanbieden!

Wie zijn wij?

Shock Media is al ruim 20 jaar een Managed Hosting Provider, die dagelijks de bereikbaarheid en beschikbaarheid van duizenden bedrijfskritische websites en (web)applicaties voor diverse nationale en internationale organisaties verzorgt. Werken bij Shock Media betekent werken in een jong, professioneel en informeel team van specialisten, waarin je letterlijk van je hobby je werk kan maken. Waar nodig kun je voldoende begeleiding en vrijheid van ons verwachten om jouw functie steeds meer inhoud te geven.

Iets voor jou?

Stuur dan snel jouw motivatie en CV naar onze HR-afdeling via vacatures@shockmedia.nl. Ook voor vragen over deze vacature kan je dit e-mailadres gebruiken.

Twijfel je nog?

Benieuwd hoe voorgaande stagiairs/afstudeerders hun periode bij Shock Media hebben ervaren? Lees dan eens hoe Niek afstuderen bij Shock Media heeft ervaren! 

Onze bedrijfscultuur