Xolution

Xolution is gespecialiseerd in webhosting en responsive webdesign voor WordPress. Sinds 2004 leveren wij een breed scala aan professionele weboplossingen voor (startende) ondernemers, het MKB, vereniging, stichtingen en overheid. Functionele en vooruitstrevende ontwerpen, met liefde en aandacht gemaakt. En altijd online. Wij zorgen voor uw website alsof het de onze is!

Na jarenlang onze eigen infrastructuur in beheer te hebben gehad, waren wij toe aan een gespecialiseerde partner op het gebied van Managed Hosting. De lat lag hoog: een partij die ons minimaal op hetzelfde niveau kon bedienen zoals de klanten dat van ons gewend zijn. Al vanaf het eerste contact bleek Shock Media de juiste keuze: wij zijn perfect begeleid naar onze ultieme oplossing. Een uitstekend platform, supersnel netwerk en professioneel management. 

Al vanaf het eerste contact bleek Shock Media de juiste keuze: wij zijn perfect begeleid naar onze ultieme oplossing. Een uitstekend platform, supersnel netwerk en professioneel management

Ja, vooral qua support is Shock Media een uitblinker: proactief, goed bereikbaar en zeer kundig. Dankzij Shock Media kunnen wij ons weer volledig focussen op onze core business. Een absolute aanrader.

Bekijk website van Xolution

Contact

Stephan Jordan

Eigenaar

Wij hebben de volgende oplossingen voor Xolution gerealiseerd

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten