Webton

Webton is een professioneel bureau dat websites ontwerpt en bouwt voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bieden wij diensten aan zoals Linkbuilding en Content Marketing om de vindbaarheid van deze websites te verbeteren. Wij werken met passie aan het online succes van onze opdrachtgevers. Daarom vinden we het belangrijk om aan onze opdrachtgevers producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren en denken wij graag met hen mee.

Nadat onze vorige hostingleverancier werd overgenomen, ontstonden veel problemen. We hadden al eerder positieve geluiden gehoord over Shock Media, waardoor we besloten om daar een eerste server te laten inrichten. Het viel ons al snel op dat Shock Media bij problemen heel goed met je meedenkt over de juiste oplossing. De mensen van Shock Media hebben veel kennis over hun vakgebied en reageren snel.

De mensen van Shock Media hebben veel kennis over hun vakgebied en reageren snel

Wij zijn dan ook niet alleen te spreken over de goede performance van de meerdere servers die wij inmiddels afnemen, maar ook over de fijne samenwerking met Shock Media. Dankzij de goede service hebben wij besloten om zo veel mogelijk websites bij Shock Media onder te brengen.

Bekijk de website van Webton

Contact

Ton Heerze

Directeur

Wij hebben de volgende oplossingen voor Webton gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten