Webova

Webova is een internet onderneming die online internetconcepten en producten ontwikkelt op het gebied van zelfbeheersing en automatisering. De doelstelling van Webova is om de gebruiker zelf de mogelijkheid te geven controle over de applicatie te laten houden. Dit is met gemak uitvoerbaar, dankzij onze eenvoudige gebruikersinterface. Het is op deze manier financieel aantrekkelijk om onze software in te zetten voor uw activiteiten en zodoende geen uitbesteding te hoeven organiseren.

Webova levert voornamelijk internet gebaseerde software producten, hoofdzakelijk gericht op de medische sector. Onze pakketten bestaan uit 3 vaste producten. Van website realisatie en onderhoud, narrowcasting systemen en app's tot maatwerk design mogelijkheden. Naast onze software producten, kunnen wij u ook ondersteunen bij het realiseren, ontwerpen en onderhouden van bijvoorbeeld WordPress websites, als mede het creëren van een totale bedrijfsidentiteit.

Shock Media schakelt snel en zij weten precies waarover ze praten

Voor deze platformen zochten wij een betrouwbare hosting provider die naast uitstekende faciliteiten ook perfecte service biedt en diepgaande technische kennis heeft. Een bedrijf dat onze visie begrijpt en hierin ook meedenkt. Webova heeft aan Shock Media een zeer betrouwbare managed hostingpartij die onze software goed in de gaten houdt qua beveiliging en updates. Shock Media schakelt snel en zij weten precies waarover ze praten. Technisch is alles mogelijk. Shock Media heeft een professioneel team dat meedenkt en begeleidt wanneer dat nodig is. Inmiddels bedienen wij vele klanten met ons beheersysteem en vertellen wij hen met plezier dat het platform wordt gehost door Shock Media!

Bekijk de website van Webova

Contact

Jeffrey van Tiggelhoven

Managing Director

Wij hebben de volgende oplossingen voor Webova gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten