UpMention

SEO Specialist - upMention zorgt ervoor dat websites (beter) gevonden worden in Google. UpMention werkt zowel met Google Ads - gesponsorde links als met zoekmachine optimalisatie voor niet gesponsorde links. Geen zoekterm is daarbij te moeilijk. Door deze instelling en realisatie kunnen wij vrijwel elk bedrijf bedienen met website optimalisatie.

Bij zoekmachine optimalisatie is de betrouwbaarheid en continuïteit van hosting van groot belang. Dat is bij de Cloud Servers die we bij Shock Media hebben ondergebracht dik in orde. Op deze servers hebben we een deel van de Nederlandstalige websites van onze klanten ondergebracht. Het gaat om honderden websites die daardoor snel en stabiel werken.

Vergeleken met onze andere hosting leveranciers reageren ze sneller op vragen. We zijn aangenaam verrast door de vlotte inhoudelijke reacties en de snelheid waarmee we iemand telefonisch te spreken krijgen

Vergeleken met onze andere hosting leveranciers reageren ze daarnaast ook aanzienlijk sneller op vragen. We zijn aangenaam verrast door de vlotte inhoudelijke reacties en de snelheid waarmee we iemand telefonisch te spreken krijgen.

Bekijk de website van UpMention

Contact

Arjan Schollaart

Eigenaar

Wij hebben de volgende oplossingen voor UpMention gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten