Twinsense

Twinsense is specialist in online communicatie. Ons klantenbestand bestaat uit organisaties als KPN, Albron en Warsteiner, maar ook kleinere dienstverlenende organisaties bieden wij online marketing oplossingen. Deze combinatie van grote en kleine klanten, maakt ons als Twinsense stabiel en toch dynamisch. Wij combineren de kracht van video met de kracht van internet. Dit vraagt veel van een webserver. Een sterke partner die goed bereikbaar is en problemen serieus neemt, is hierin van groot belang. Daar hebben wij met Shock Media een perfecte partner in gevonden.

Wij kwamen met Shock Media in gesprek toen er capaciteitsproblemen optraden bij onze oude provider. De groei in aantal klanten, maar ook de omvang van de projecten zorgde ervoor dat wij moesten opschalen. Shock Media heeft ons hiervan overtuigd en bewezen dat het met een intensieve manier van samenwerken ook toekomstbestendig is.

Wij hebben met Shock Media een perfecte partner gevonden

De managed Cloud Server die wij bij Shock Media afnemen kan al onze klanten perfect bedienen. Uiteraard zijn er wel eens problemen of dienen we op te schalen, met als doel een toekomstige storing te voorkomen. Als wij vragen om een probleem te analyseren krijgen wij op zeer korte termijn inzicht in de problemen. De oorzaak van een probleem zit nooit bij één enkele partij, dus moet je open en eerlijk in overleg gaan. Het meedenken dat Shock Media telkens weer doet waarderen wij enorm.

Bekijk de website van Twinsense

Contact

Maurice Kruse

Eigenaar

Wij hebben de volgende oplossingen voor Twinsense gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten