THYSOL Group B.V.

THYSOL Group B.V. is een internationale leverancier van medische tapes en aanverwante medische hulpmiddelen voor fysioklinieken, massageklinieken, chiropractors en ziekenhuizen. Producten zoals kinesiologische tape, veterinaire kinesiologische tape, IASTM tools, fascia massage tools, siliconen cupping sets, floss banden en cross tape. Deze producten worden onder de merk labels: CureTape®, VetkinTape®, FASCIQ® en CrossLinq® via het wereldwijde dealernetwerk door THYSOL Group B.V. geleverd aan deze eindgebruikers.

Voor THYSOL Group B.V. is het van belang dat de merkenwebsites (gebouwd in WordPress WooCommerce) goed en snel vanuit de hele wereld bereikbaar zijn. Om deze bereikbaarheid te garanderen hebben wij twee jaar geleden gekozen voor hosting van de websites (o.a. thysol.com, curetape.com, vetkintape.com en fasciq.com) via de Cloud Server oplossing gecombineerd met de Managed Hosting en de Back-up & Storage service van Shock Media. Wij ervaren dat Shock Media een goede begeleiding en inhoudelijk hands-on advies geeft. 

Wij ervaren dat Shock Media een goede begeleiding en inhoudelijk hands-on advies geeft

Ook waarderen wij de snelle duidelijke uitleg bij calamiteiten en de tijdige communicatie rond onderhoudsmomenten van de server. Aanvullend is het voor onze markt erg belangrijk om tijdig te schakelen rond schaalvergroting online. Ook hierin heeft Shock Media zich wat ons betreft bewezen.

Bekijk de website van THYSOL

Contact

Gert-Jan Olthoff

CEO

Wij hebben de volgende oplossingen voor THYSOL Group B.V. gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten