Team Nijhuis

Team Nijhuis is sinds 1973 dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Meer dan 30 digital marketing experts zetten zich dagelijks in voor de groeiambities van meer dan 150 nationale en internationale klanten. Team Nijhuis is uitgeroepen tot één van de top 5 digital marketing bureaus van Nederland.

Als Google Premier Partner met diverse groei-awards op zak (Deloitte Fast 50 2015/2016, FD Gazelle 2015/2016) weten wij hoe belangrijk een betrouwbare hostingpartner is om succesvol te kunnen groeien. Shock Media blinkt uit in klantgerichtheid, snelheid en professionaliteit waarbij de kwaliteit van de oplossingen als vanzelfsprekend worden ervaren.

Shock Media heeft zich bij mij keer-op-keer bewezen. Waar andere hostingpartijen weken over hebben gedaan was het bij Shock Media in een paar dagen geregeld

Shock Media heeft zich bij mij keer-op-keer bewezen. Waar andere hostingpartijen weken over hebben gedaan was het bij Shock Media in een paar dagen geregeld. Dit zowel bij eenvoudige websites/webshops tot aan complexe vergelijkingsmodules voor hondenverzekeringen en huisdierenverzekeringen. Geen uitdaging is te groot. Voor mij is er nog maar één partij en dat is Shock Media. Als ik aan hosting oplossingen denk, denk ik aan Shock Media. Ik ben dan ook uitermate tevreden en kan Shock Media absoluut aan iedereen aanbevelen.

Bekijk de website van Team Nijhuis

Contact

Gerben Lievers

Eigenaar / Strategy Director

Wij hebben de volgende oplossingen voor Team Nijhuis gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Back-up & Storage

Uw data is goud waard. Zorg daarom voor een goede, volledige en geografisch gescheiden back-up die u de zekerheid biedt dat u ten alle tijde uw data veilig heeft gesteld.

Meer weten

Applicatie Hosting

Focus op de ontwikkeling van uw applicatie. Shock Media biedt gespecialiseerde platformen voor de performance, stabiliteit en bereikbaarheid van uw applicaties. Door intensief samen te werken met uw ontwikkelaars zorgen we voor robuuste omgeving voor uw applicatie.

Meer weten