Team Nijhuis

Team Nijhuis is sinds 1973 dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Elke dag zetten Digital marketing experts zich in om de 170 (inter)nationale klanten te laten groeien. Team Nijhuis is uitgeroepen tot #1 digital marketing agency van Nederland (Fonk, 2019).

In het digitale tijdperk waarin wij leven is niet zo belangrijk als een website. Een goed functionerende website uiteraard! Zowel voor onszelf als voor onze klanten is een website onmisbaar. Hoe zet je anders online marketing als Google Ads adverteren, zoekmachine optimalisatie of inbound marketing effectief in. Alleen dan kunnen wij als Google Premier Partner bureau dé businesspartner zijn voor bedrijven die willen groeien. 

Daar waar we bij andere partijen vooral moesten afwachten, bleek Shock Media proactief en regelde het direct

In Shock Media hebben wij een goede hostingpartij gevonden die klantgericht is, altijd meedenkt in oplossingen en een ontzettende gedrevenheid heeft. Problemen met je website wil je niet, maar ze kunnen voorkomen. Toen bij ons bureau de nood hoog was, regelde Shock media het direct. Onze frustraties namen ze zeer serieus en ze beseften dat dit een bedrijf omzet kan kosten. Daar waar we bij andere partijen vooral moesten afwachten, bleek Shock Media proactief en regelde het direct. Zulke inzet zoek je in partners en daarom maken wij ook dankbaar gebruik van Shock Media zowel voor onszelf als onze klanten. 

Bekijk de website van Team Nijhuis

Contact

Luuk Rouwhorst

Marketing & Sales Director

Wij hebben de volgende oplossingen voor Team Nijhuis gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Managed Applicatie Hosting

Focus op de ontwikkeling van uw applicatie. Shock Media biedt gespecialiseerde platformen voor de performance, stabiliteit en bereikbaarheid van uw applicaties. Door intensief samen te werken met uw ontwikkelaars zorgen we voor robuuste omgeving voor uw applicatie.

Meer weten