TeamCreative

TeamCreative is een fris en kleurrijk marketingcommunicatie en reclamebureau, met een jong en gepassioneerd team van professionals op het gebied van marketing, reclame en internet. TeamCreative is flexibel, persoonlijk, veelzijdig en levert uitsluitend unieke maatwerk oplossingen.

In onze zoektocht naar een goede, snelle en betrouwbare server voor een belangrijk project van ons kwamen we bij Shock Media uit. We waren zo verrast en enthousiast over de professionaliteit van dit bedrijf dat wij nu al onze hosting activiteiten bij Shock Media onderbrengen. 

We waren zo enthousiast over de professionaliteit van dit bedrijf dat wij nu al onze hosting activiteiten bij Shock Media onderbrengen. Bovendien denken ze altijd mee in de oplossing zodat je nooit teveel betaald

We hebben nu een veel snellere server, betere ondersteuning en een zeer professionele helpdesk met kennis van zaken tegen een prima prijs! Bovendien denken ze altijd mee in de juiste oplossing zodat je nooit teveel betaald, maar een oplossing krijgt die bij jouw situatie past. Top jongens!

Bekijk de website van TeamCreative

Contact

Marvin Oude Avenhuis

Eigenaar

Wij hebben de volgende oplossingen voor TeamCreative gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten