SKEPP

SKEPP is een online en gratis vergelijkingswebsite voor kantoorruimte. Zoek je kantoorruimte? Die vind je met deze gratis vergelijkingswebsite en hulp van onze vastgoedconsultants. Kantoorruimte verhuren? Wij plaatsen je kantorenaanbod gratis en vinden vervolgens huurkandidaten voor je. Kantoor inrichten? Wij zorgen dat het meubilair binnen één week gereed is op locatie.

SKEPP maakt gebruik van een managed hosting dienst die Shock Media levert. Dit zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen focussen op het ontwikkelen van ons product en onze website. Shock Media ontzorgt ons dus in lasten, waardoor wij ons niet bezig hoeven te houden met het up en running houden van onze hosting omgeving. Wij zijn dan ook erg tevreden over de monitoring en onderhoud die Shock Media levert.

Shock Media ontzorgt ons dus in lasten, waardoor wij ons niet bezig hoeven te houden met het up en running houden van onze hosting omgeving

Door hun actieve monitoring worden wij meteen op de hoogte gesteld als er problemen dreigen te ontstaan. Zij lossen dit dan ook snel voor ons op. De snelle en deskundige ondersteuning van Shock Media zorgt er voor dat wij ons volledig kunnen focussen op de uitbreidingen van onze producten en website.

Bekijk de website van SKEPP

Contact

Joost Lansink

CEO

Wij hebben de volgende oplossingen voor SKEPP gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten