Prijsvergelijken.nl

Met Prijsvergelijken vergelijken wij telecomdiensten, energie tarieven en financiële producten. Op het gebied van vast internet behoren wij tot de grootste vergelijkers van Nederland. Het is voor ons van cruciaal belang dat de webserver snel, veilig en goed functioneert. Daarom host en beheert Shock Media onze webserver.

Wij zijn erg tevreden met Shock Media, dat begon al toen we besloten hadden gebruik te maken van hun diensten.

Gelukkig nam Shock Media alle zorg uit handen

We moesten overstappen naar een professionele hosting partij. We zagen echter op tegen een migratie. Gelukkig nam Shock Media alle zorg uit handen. Wij gaven de wachtwoorden en na een paar uur konden we al testen. Alles was goed en van de daadwerkelijke migratie hebben wij niets gemerkt.

Bekijk de website van Prijsvergelijken

Contact

Edwin Jonker

Eigenaar

Wij hebben de volgende oplossingen voor Prijsvergelijken gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Load Balancing

Voor websites en applicaties waarbij beschikbaarheid, bereikbaarheid en performance een absolute vereiste zijn is Load Balancing de ideale oplossing. Een Load Balancing oplossing wordt doorgaans ingezet voor zeer bedrijfskritische en intensief gebruikte (web)applicaties en/of databases. Door jarenlange ervaring is Shock Media uw partner voor dit type oplossing.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten