Premiums

PREMIUMS is opgericht in 2011 en behoort met ruim 5000 ontwikkelde websites en webshops tot de top van Nederland. Er is geen bedrijf dat maandelijks meer maatwerk websites bouwt en behoort hiermee tot één van de snelst groeiende internetbureaus van de afgelopen jaren. Alles wordt in eigen huis ontwikkeld. Met 80 enthousiaste medewerkers maakt PREMIUMS bedrijven zichtbaar en vindbaar op internet.

Shock Media is een fijne, professionele en flexibele partij om mee te werken.

Shock Media verzorgt de hosting van al onze websites en webshops op een specifiek op onze wensen en eisen afgestemde omgeving. Hiermee zijn wij, en onze klanten, er van verzekerd dat de websites en webshops dag en nacht bereikbaar zijn en de gehele omgeving elke seconde bewaakt wordt. Shock Media is een fijne, professionele en flexibele partij om mee te werken. Ze zijn concurrerend geprijsd en als er uitdagingen liggen dan denken ze altijd met ons mee. Dat werkt zeer prettig!

Bekijk de website van Premiums

Contact

Pim van Schooten

Operationeel Directeur

Wij hebben de volgende oplossingen voor Premiums gerealiseerd

Load Balancing

Voor websites en applicaties waarbij beschikbaarheid, bereikbaarheid en performance een absolute vereiste zijn is Load Balancing de ideale oplossing. Een Load Balancing oplossing wordt doorgaans ingezet voor zeer bedrijfskritische en intensief gebruikte (web)applicaties en/of databases. Door jarenlange ervaring is Shock Media uw partner voor dit type oplossing.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten