Pink Web Applications

Pink Web Applications

"Pink Web Applications B.V. is leverancier van webbased cliëntenportalen. Wij leveren onze portals voornamelijk aan accountantskantoren. Wij helpen onze klanten om hun werkprocessen te optimaliseren en het serviceniveau naar hun klanten te verhogen. De webportals worden ingezet bij zowel 'het administratiekantoor op de hoek' als bij de grootste accountancy organisaties van Nederland.

Shock Media beheert voor PinkWeb de infrastructuur waarop de webportals draaien. Dit zijn zowel shared systemen (waar meerdere portals op draaien) als installaties op private systemen voor de grotere accountantskantoren. Deze systemen zijn bedrijfskritische systemen voor PinkWeb en onze klanten; wij kunnen onze diensten alleen leveren als deze systemen online zijn.

Wij hebben ons serverbeheer bij Shock Media ondergebracht, omdat we snelle service en accuraatheid zeer belangrijk vinden. Wij zijn erg tevreden over de monitoring en het onderhoud aan onze systemen. Mogelijke problemen worden tijdig gesignaleerd en voorkomen. Door dit hoge serviceniveau en de goede bereikbaarheid kunnen wij ons richten op onze eigen core business."

"Door het hoge serviceniveau en de goede bereikbaarheid kunnen wij ons richten op onze eigen core business."

Gerbald van Ommeren
Technisch Directeur

Meer referenties »

Waarom Shock Media?

  • Actief sinds 1999
  • Maximale performance
  • Deskundige ondersteuning
  • 24/7 proactieve support
  • Innovatieve oplossingen
  • Duidelijke garanties