Pink Web Applications B.V.

​Pink Web Applications B.V. is leverancier van webbased cliëntenportalen. Wij leveren onze portals voornamelijk aan accountantskantoren. Wij helpen onze klanten om hun werkprocessen te optimaliseren en het serviceniveau naar hun klanten te verhogen. De webportals worden ingezet bij zowel 'het administratiekantoor op de hoek' als bij de grootste accountancy organisaties van Nederland.

Shock Media beheert voor PinkWeb de infrastructuur waarop de webportals draaien. Dit zijn zowel shared systemen (waar meerdere portals op draaien) als installaties op private systemen voor de grotere accountantskantoren. Deze systemen zijn bedrijfskritische systemen voor PinkWeb en onze klanten; wij kunnen onze diensten alleen leveren als deze systemen online zijn.

Wij zijn erg tevreden over de monitoring en het onderhoud aan onze systemen. Door het hoge serviceniveau en de goede bereikbaarheid kunnen wij ons richten op onze eigen core business

Wij hebben ons serverbeheer bij Shock Media ondergebracht, omdat we snelle service en accuraatheid zeer belangrijk vinden. Wij zijn erg tevreden over de monitoring en het onderhoud aan onze systemen. Mogelijke problemen worden tijdig gesignaleerd en voorkomen. Door dit hoge serviceniveau en de goede bereikbaarheid kunnen wij ons richten op onze eigen core business.

Bekijk de website van Pinkweb

Contact

Gerbald van Ommeren

Technisch Directeur

Wij hebben de volgende oplossingen voor Pink Web Applications B.V. gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten