Obaia

Samen met onze klanten vinden we snel de kern van een project of vraagstuk. We hakken knopen door en houden van duidelijke taal. Het vinden van de essentie, obaia, vormt de rode draad in elke fase van de samenwerking en is aantoonbaar in het eindproduct. Door de jarenlange ervaring in de reclamewereld, zijn we de ideale danspartner voor reclame- en strategiebureaus. Als compact team zijn we flexibel en haken probleemloos aan op diverse bedrijfsculturen. We begrijpen als geen ander de schakel van het programmeerwerk binnen een project en dat huisstijlbewaking voor u van essentieel belang is. Shock Media verzorgt de hosting van al onze projecten.

Wat Shock Media van de concurrentie onderscheid voor ons en waarom wij dus voor ze kiezen, is de enorme kennis die elke werknemer bezit. 

Zodra je met een probleem zit en Shock Media belt, weet je gegarandeerd dat het binnen zéér korte tijd is opgelost

Zodra je met een probleem zit en ze belt, weet je gegarandeerd dat het binnen zéér korte tijd is opgelost. Dat geeft enorm veel rust in je eigen bedrijfsvoering. Het team van Shock Media zijn absolute toppers in hun vakgebied! 

Bekijk de website van Obaia

Contact

Remco Oude Vrielink

Eigenaar

Wij hebben de volgende oplossingen voor Obaia gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten