Modation

Modation ondersteunt organisaties bij het behalen van een hoger rendement op hun online marketing. Shock Media draagt zorg voor de hosting van onder andere advertentiemanagement en email marketing systemen. Het is van belang dat deze systemen altijd met grote betrouwbaarheid en snelheid online zijn. We hebben ervaring met vele andere aanbieders, tot nu toe hebben we de beste ervaring met Shock Media. Niet alleen de performance is goed ook de support is ongekend snel met goede vakinhoudelijke respons.

Modation ondersteunt organisaties bij het behalen van een hoger rendement op hun online marketing.

We hebben ervaring met vele aanbieders, tot nu toe hebben we de beste ervaring met Shock Media. Niet alleen de performance is goed ook de support is ongekend snel met goede vakinhoudelijke respons

Shock Media draagt zorg voor de hosting van onder andere advertentiemanagement en email marketing systemen. Het is van belang dat deze systemen altijd met grote betrouwbaarheid en snelheid online zijn. We hebben ervaring met vele andere aanbieders, tot nu toe hebben we de beste ervaring met Shock Media. Niet alleen de performance is goed ook de support is ongekend snel met goede vakinhoudelijke respons.

Bekijk de website van Modation

Contact

Maarten Dries

Online Marketing Specialist

Wij hebben de volgende oplossingen voor Modation gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Back-up & Storage

Uw data is goud waard. Zorg daarom voor een goede, volledige en geografisch gescheiden back-up die u de zekerheid biedt dat u ten alle tijde uw data veilig heeft gesteld.

Meer weten