MATCHU SPORTS

Matchu Sports heeft als doel sporten voor iedereen bereikbaar te maken. We willen mensen stimuleren om gezond te leven en willen hierbij veel meer zijn dan alleen een sportmerk. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor allerlei benodigdheden van topkwaliteit, we helpen je ook in jouw reis richting een gezonde levensstijl.

Dit doen we door met gezonde recepten, oefeningen en allerlei interessante artikelen over gezondheid in het algemeen. Op deze manier ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Met de juiste hosting hebben we alles in huis om onze klanten snel en volledig te helpen. Want laten we eerlijk zijn: zowel in de e-commerce en de sportwereld telt iedere seconde. Daarom zijn we blij met de super snelle dedicated server oplossing die ons geboden wordt.

De dienstverlening van Shock Media groeit met ons mee

Wij zijn al jaren klant bij Shock Media en wat zo gaaf is, is dat ze onze groei constant hebben kunnen matchen. Er was een oplossing voor ons toen we een beginnende webshop waren en nu de eisen aan onze kant veranderd zijn, groeit de dienstverlening van Shock Media gewoon met ons mee. Ondertussen maken we gebruik van een dedicated server om onze klanten een optimale snelheid te bieden. Ook het contact met de supportafdeling is erg goed. Regelmatig hebben we even contact over optimalisaties in de caching of server. Wij zijn erg blij met Shock, een volwaardig partner!

Bekijk de website van MATCHU SPORTS

Contact

Gianni Esposito

Opperhoofd

Wij hebben de volgende oplossingen voor MATCHU SPORTS gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Managed WooCommerce Hosting

Belangrijk voor een online webshop is dat hij altijd snel & bereikbaar is. Geef uw WordPress WooCommerce webshop de meest snelle en stabiele basis en kies voor WooCommerce Hosting van Shock Media. De specialisten van Shock Media dragen 24x7 zorg voor het snel en beschikbaar houden van uw WooCommerce Shops zodat u zich kan focussen op uw eigen werkzaamheden.

Meer weten