Löwik Wonen en Slapen

Löwik Wonen & Slapen is dé winkel voor al je woonwensen. Alle meubelen voor je interieur vindt je bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Het familiebedrijf Löwik, gevestigd te Vriezenveen en ontstaan in 1933, is een heus dagje uit en kun je alles vinden om van je huis een thuis te maken, of je nou op zoek bent naar verschillende meubelen of zelfs een complete keuken.

Wij wilden vervolgstappen zetten in het verder uitbreiden en vermarkten van onze webshop. Hierbij kwamen we via onze partner in contact met de specialisten van Shock Media. We zijn eind 2019 de samenwerking aangegaan met Shock Media. We hebben, en zetten nog steeds, de nodige stappen in het verder uitbreiden van onze webshop. De drukte naar onze shop is dusdanig toegenomen dat we meer capaciteit nodig hadden, gelukkig kon Shock Media hierin voorzien en hebben ze hier verschillende oplossingen in aangedragen.

Gelukkig kon Shock Media hierin voorzien en hebben ze hier verschillende oplossingen in aangedragen

Met dank aan Shock Media kunnen we nog meer bezoekers en klanten bedienen op onze website en breiden we ons bereik binnen, én buiten, de landsgrenzen verder uit en groeit onze webshop nog verder door! 

Bekijk de website van Löwik

Contact

Gerben Löwik

Eigenaar

Wij hebben de volgende oplossingen voor Löwik Wonen en Slapen gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Managed WooCommerce Hosting

Belangrijk voor een online webshop is dat hij altijd snel & bereikbaar is. Geef uw WordPress WooCommerce webshop de meest snelle en stabiele basis en kies voor WooCommerce Hosting van Shock Media. De specialisten van Shock Media dragen 24x7 zorg voor het snel en beschikbaar houden van uw WooCommerce Shops zodat u zich kan focussen op uw eigen werkzaamheden.

Meer weten