Kees Smit

Kees Smit Tuinmeubelen is de grootste leverancier in tuinmeubelen van Europa. Via de website kunnen bezoekers hun weg vinden naar één van de showrooms of direct online hun tuinmeubelen​ bestellen. Met een groot assortiment van meer dan 500 verschillende sets kunnen onze klanten meer dan 1000 verschillende combinaties maken. Naast tuinsets​ en loungesets hebben wij ook een groot aanbod tuinbanken, ligbedden, parasols en aanverwante tuinmeubels.

Shock Media verzorgt de hosting van onze Nederlandse en Belgische websites. Door de seizoensgevoeligheid van tuinmeubelen en de vele nationale en internationale reclame campagnes zijn er momenten met enorme grote bezoekerspieken.

Door de goede support en het kort schakelen met Shock Media zijn wij in staat om ook tijdens de pieken in het hoogseizoen onze bezoekers te voorzien van een goed werkende en snelle website

Shock Media heeft samen met onze webbouwer een volledig maatwerk oplossing gemaakt met technieken zoals Full Page Caching, Load-Balancing en een Multi-Master database-opstelling om alle pieken op te kunnen vangen en ook in de toekomst nog veel verder door te kunnen groeien. Dankzij Shock Media zijn onze websites, ongeacht de bezoekerspieken, razendsnel en altijd bereikbaar!“

Bekijk de website van Kees Smit

Contact

Mitchel Oude Nijhuis

Marketing Manager

Wij hebben de volgende oplossingen voor Kees Smit - Tuinmeubelen gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Load Balancing

Voor websites en applicaties waarbij beschikbaarheid, bereikbaarheid en performance een absolute vereiste zijn is Load Balancing de ideale oplossing. Een Load Balancing oplossing wordt doorgaans ingezet voor zeer bedrijfskritische en intensief gebruikte (web)applicaties en/of databases. Door jarenlange ervaring is Shock Media uw partner voor dit type oplossing.

Meer weten