iASSET

iASSET is een beheersysteem voor de openbare ruimte (denk aan wegen, bruggen, bomen, verkeerslichten). Het systeem wordt gebruikt door gemeenten, provincies, waterschappen, maar ook door industrie, aannemers en terreineigenaren in Nederland en België.

Shock Media beheert voor ons het volledige Cloud Platform en kijkt actief mee voor verbeteringen en aanpassingen. Wij zijn erg blij met de proactieve maar tevens pragmatische benadering van Shock Media. 

Ik kan dan ook gerust iedereen Shock Media aanbevelen als strategische partner

Nadat Shock de afgelopen 2 jaar ons eigen platform beheerd heeft, hebben wij besloten om de volledige overstap te maken naar volledige Managed Hosting. Zodat Shock Media niet alleen het beheer doet, maar ook de volledige infrastructuur levert voor iASSET. Ik kan dan ook gerust iedereen Shock Media aanbevelen als strategische partner!

Bekijk de website van iASSET

Contact

Robbert Bloksma

CTO iASSET

Wij hebben de volgende oplossingen voor iASSET gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Managed Applicatie Hosting

Focus op de ontwikkeling van uw applicatie. Shock Media biedt gespecialiseerde platformen voor de performance, stabiliteit en bereikbaarheid van uw applicaties. Door intensief samen te werken met uw ontwikkelaars zorgen we voor robuuste omgeving voor uw applicatie.

Meer weten

Load Balancing

Voor websites en applicaties waarbij beschikbaarheid, bereikbaarheid en performance een absolute vereiste zijn is Load Balancing de ideale oplossing. Een Load Balancing oplossing wordt doorgaans ingezet voor zeer bedrijfskritische en intensief gebruikte (web)applicaties en/of databases. Door jarenlange ervaring is Shock Media uw partner voor dit type oplossing.

Meer weten