FixjeiPhone

FixjeiPhone

"FixjeiPhone is de grootste iPhone reparatie website van de Benelux. Op de website vinden maandelijks meer dan 90.000 bezoekers hun weg naar een van de iPhone reparatie handleidingen waarmee zij zelf hun iPhone repareren. Naast het aanbieden van gratis reparatie handleidingen is het ook mogelijk om iPhone onderdelen van hoge kwaliteit te bestellen in de webshop.

Shock Media verzorgt sinds dit jaar de hosting van onze website en heeft daarnaast de website snelheid geoptimaliseerd doormiddel van caching en server configuratie op maat. In het verleden hebben wij veel last gehad van het onbereikbaar zijn van de website en een langzame laadtijd van de pagina’s, gelukkig is dit dankzij Shock Media verleden tijd. Tijdens de verhuizing van onze oude hosting partij naar de nieuwe server werd al snel ontdekt dat onze website op een grotere en betere server moest draaien om de gewenste snelheid te halen, binnen 1 dag was dit geregeld!

Dankzij Shock Media kunnen wij ons weer bezig houden met waar wij goed in zijn: iPhone’s repareren. Shock Media zorgt ervoor dat website ondanks bezoekerspieken altijd te bereiken is en daarnaast ook nog eens snel is!"

 

"Dankzij Shock Media kunnen wij ons weer bezig houden met waar wij goed in zijn."

Ricardo Groothedde
Marketing Manager

Meer referenties »

Waarom Shock Media?

  • Actief sinds 1999
  • Maximale performance
  • Deskundige ondersteuning
  • 24/7 proactieve support
  • Innovatieve oplossingen
  • Duidelijke garanties