FixjeiPhone

FixjeiPhone is de grootste iPhone reparatie website van de Benelux. Op de website vinden maandelijks meer dan 90.000 bezoekers hun weg naar een van de iPhone reparatie handleidingen waarmee zij zelf hun iPhone repareren. Naast het aanbieden van gratis reparatiehandleidingen is het ook mogelijk om iPhone onderdelen van hoge kwaliteit te bestellen in de webshop.

Shock Media verzorgt sinds 2016 de hosting van onze website en heeft daarnaast de website snelheid geoptimaliseerd door middel van caching en server configuratie op maat. In het verleden hebben wij veel last gehad van het onbereikbaar zijn van de website en een langzame laadtijd van de pagina’s, gelukkig is dit dankzij Shock Media verleden tijd. Tijdens de verhuizing van onze oude hosting partij naar de nieuwe server werd al snel ontdekt dat onze website op een grotere en betere server moest draaien om de gewenste snelheid te halen, binnen 1 dag was dit geregeld!

FixjeiPhone is erg tevreden over de dienstverlening van Shock Media. Tijdens de overstap naar Shock Media hebben zij er alles aan gedaan om onze website zo goed en snel mogelijk te laten functioneren

Dankzij Shock Media kunnen wij ons weer bezig houden met waar wij goed in zijn: iPhone’s repareren. Shock Media zorgt ervoor dat website ondanks bezoekerspieken altijd te bereiken is en daarnaast ook nog eens snel is!

Bekijk de website van Fixjeiphone

Contact

Ricardo Groothedde

Marketing Manager

Wij hebben de volgende oplossingen voor FixjeiPhone gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten