Farm Food

Farm Food is in 1982 opgericht en gespecialiseerd in natuurlijke hondenvoeding. De producten van Farm Food worden verkocht door heel Europa. Vanuit Nijverdal werken we met een team van 70 gepassioneerde medewerkers die als doel hebben onze hoogwaardige natuurlijke hondenvoeding te leveren aan de serieuze hondenliefhebber die het beste wil voor zijn hond.

Shock Media verzorgt de hosting van een aantal zeer bedrijfskritische applicaties. Denk hierbij aan ons ticketsysteem van waaruit wij aan hondenliefhebbers voedingsadvies geven en ons centrale systeem, Farm Food One, waarmee we het gehele proces van bestelling tot levering automatiseren en koppelen.

We stellen hoge eisen aan de omgeving omdat een onderbreking hierin direct tot gevolg heeft dat onze processen nagenoeg stil liggen en onze medewerkers geen werkzaamheden kunnen uitvoeren. Met de gegeven garanties en het technische team dat Shock Media 24x7 paraat heeft staan kunnen we er op vertrouwen dat onze kritische bedrijfsprocessen altijd operationeel blijven.

We kunnen er op vertrouwen dat onze kritische bedrijfsprocessen altijd operationeel blijven

Binnen ons familiebedrijf vinden we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zeer belangrijk en dit is dan ook verankerd in onze organisatie. Het mooie is dat Shock Media in onze regio zit maar tevens voldoet aan de hoge eisen die wij stellen. Dit is een mooie combinatie van onze MVO-doelstellingen en onze bedrijfsdoelstellingen. Dat het hostingbedrijf in de regio zit betekent natuurlijk ook gelijk dat het contact en de ondersteuning, naast professioneel, ook gelijk prettig en informeel is. Tot slot is het mooi om te zien dat Shock Media de beloftes die ze doen ook écht waar maken!

Bekijk de website van Farm Food

Contact

Michiel de Weerd

Chief Technology Officer

Wij hebben de volgende oplossingen voor Farm Food gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten