Dtch. Digitals

Dtch. Digitals is als fullservice digital marketingbureau dé business partner voor bedrijven die willen groeien. Voor elke ondernemer en voor elk bedrijf. In alle sectoren van de economie is digital marketing onmisbaar voor de continuïteit van de organisatie en haar business modellen. Het bureau werkt hierbij altijd op basis van kwantitatieve doelstellingen: omzetgroei, hogere verkoopaantallen, nieuwe leads, hogere conversiepercentages of een stijging van naamsbekendheid.

In het digitale tijdperk waarin wij leven is niet zo belangrijk als een website. Een goed functionerende website uiteraard! Zowel voor onszelf als voor onze klanten is een website met een goed webdesign onmisbaar. Hoe zet je anders online marketing als Google Ads adverteren, zoekmachine optimalisatie of inbound marketing effectief in. Alleen dan kunnen wij dé businesspartner zijn voor bedrijven die willen groeien.

Daar waar we bij andere partijen vaak moesten wachten, is Shock Media proactief en zorgen zij dat het geregeld wordt

In Shock Media hebben wij een goede hostingpartij gevonden die klantgericht is, altijd meedenkt in oplossingen en een ontzettende gedrevenheid heeft. Problemen met je website wil je niet, maar ze kunnen voorkomen. Shock Media beseft dat elk probleem een bedrijf omzet kan kosten. Daar waar we bij andere partijen vaak moesten wachten, is Shock Media proactief en zorgen zij dat het geregeld wordt. Zulke inzet zoek je in partners en daarom maken wij ook dankbaar gebruik van Shock Media zowel voor onszelf als onze klanten. 

Bekijk de website van Dtch. Digitals.

Contact

Sjors Kenkhuis

Digital Development Consultant

Wij hebben de volgende oplossingen voor Dtch. Digitals gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Managed Applicatie Hosting

Focus op de ontwikkeling van uw applicatie. Shock Media biedt gespecialiseerde platformen voor de performance, stabiliteit en bereikbaarheid van uw applicaties. Door intensief samen te werken met uw ontwikkelaars zorgen we voor robuuste omgeving voor uw applicatie.

Meer weten