domoticaGIGANT

domoticaGIGANT is marktleider op het gebied van Domotica & IoT (Internet of Things). Voor zowel bedrijven als particulieren levert domoticaGIGANT hoogwaardige, slimme en veilige producten om een zo levensloopbestendig mogelijke, comfortabele en veilige leefomgeving te creëren.

Ons bedrijf blijft groeien en onze webshop daardoor ook. We zochten naar een hoster die gespecialiseerd is in Magento webshops. Dankzij de geoptimaliseerde Magento diensten van Shock Media blijft onze website altijd bereikbaar en snel. De monitoring en het onderhoud van onze omgeving worden heel goed opgepakt door de specialisten van Shock Media. Daardoor kunnen wij ons volledig focussen op het leveren van onze producten en diensten.

De specialisten van Shock Media houden onze website altijd bereikbaar en snel. Zo kunnen wij ons focussen op de groei van ons bedrijf

De support van Shock Media is heel professioneel, bij problemen worden we snel en adequaat geholpen. Er wordt goed meegedacht en de Magento oplossing van Shock Media paste perfect bij onze wensen. Wij zijn erg tevreden over Shock Media als hostingpartij!

Bekijk de website van domoticaGIGANT

Contact

Oscar Otten

Domotica & IoT Specialist

Wij hebben de volgende oplossingen voor domoticaGIGANT gerealiseerd

Managed Magento 2 Hosting

100% focus op de ontwikkeling van uw Magento 2 Shops. Geef uw webshop de meest stabiele en snelle basis en kies voor Magento 2 Hosting van Shock Media. De specialisten van Shock Media dragen 24x7 zorg voor het beheer en onderhouden van uw Magento 2 Shops zodat u zich kan focussen op de eigen werkzaamheden.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten