DevRepublic

DevRepublic is een creatieve partij die zich al sinds 2009 bezig houdt met het ontwerpen en ontwikkelen van fraaie websites, complexe platformen en gave mobiele apps. Dat doen we met een eigen softwarehuis in India en een Design Studio in Brazilië, die vanuit Zwolle worden aangestuurd. We kunnen lezen en schrijven met de .NET en PHP die we toepassen in systemen als Magento, WordPress, Drupal, Joomla en meer.

Shock Media levert en beheert onze ontwikkel- en hostingomgeving. Dagelijks werken op de ontwikkelomgeving ruim 40 to 50 van onze medewerkers. Een belangrijke overweging om te kiezen voor Shock Media was de manier waarop Shock Media ons begeleid heeft naar de oplossing die wij afnemen.

We kunnen 24 uur per dag een systeembeheerder aan de lijn krijgen die snel een probleem kan oplossen en altijd weet waar wij mee bezig zijn

We vinden het daarnaast erg prettig dat we ons niet bezig hoeven te houden met het beheer en onderhoud van onze servers. Mochten we toch tegen een probleem aanlopen, dan is het een prettig idee dat we 24 uur per dag een systeembeheerder aan de lijn kunnen krijgen die snel een probleem kan oplossen en altijd weet waar wij mee bezig zijn.

Bekijk de website van DevRepublic

Contact

John Wassing

Captain

Wij hebben de volgende oplossingen voor DevRepublic gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten