BrixCRM

​BrixCRM is een gedreven advies- en software onderneming in de informatietechnologie. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om organisaties te helpen met het bouwen van duurzame klantrelaties en zijn gespecialiseerd in digitale klantoplossingen. Met onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van CRM (Customer Relationship Management), BrixCRM is Elite Partner van SugarCRM én de SugarCRM specialist van Nederland en de Benelux, zijn wij inmiddels gegroeid als organisatie die jou in staat stelt Customer Data succesvol in te zetten.

Hierbij maken wij gebruik van bewezen tooling op het gebied van CRM, Marketing Automation, BI, PIM, digitale klantplatformen voor e-commerce en klantcommunicatie. Ons dienstenpakket omvat onder andere projectmanagement, advisering, custom software-design en software ontwikkeling, implementatie, training, service en support, en onderhoud. Onze opdrachtgevers bevinden zich onder andere in de industrie, handel, dienstverlening, agri, overheid en non-profit.

BrixCRM heeft zelf altijd hoogwaardige hosting geleverd. Het is echter niet de core business van het bedrijf. Het vinden van een juiste hoogwaardige partner is niet eenvoudig. Gelukkig kwamen we met Shock Media in aanraking. Al snel bleek dat we de Twentse nuchterheid van onze organisatie, ook vonden bij Shock Media.

Nu de hosting bij Shock Media is ondergebracht, kunnen we er volledig op vertrouwen dat onze zeer intensieve en cruciale dienstverlening snel, veilig en continu bereikbaar is!

De hoge garanties, certificeringen en uitgebreide ervaring die zij konden bieden op gebied van Managed Hosting sloot daarbij ook nog eens naadloos aan bij de hoge eisen die wij stelden voor ons en onze opdrachtgevers. Het migratietraject naar Shock Media verliep vlekkeloos en voorspoedig. Nu de hosting bij Shock Media is ondergebracht, kunnen we er volledig op vertrouwen dat onze zeer intensieve en cruciale dienstverlening snel, veilig en continu bereikbaar is!

Bekijk de website van BrixCRM

Contact

Harold Masselink

CTO

Wij hebben de volgende oplossingen voor BrixCRM gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten