Belfabriek

De Belfabriek is de enige telefoonmaatschappij van Nederland die gespecialiseerd is in 0800 en 0900 telefoonnummers. Kiezen voor de Belfabriek betekent kiezen voor een betrouwbare partner, inclusief professionele helpdeskmedewerkers, een interne technische dienst en uitstekende administratieve ondersteuning.

Na ruime ervaring opgedaan te hebben met andere partijen hebben wij in Shock Media een betrouwbare partner gevonden voor het beheren en onderhouden van de servers die aan de basis van onze dienstverlening staan. 

De snelle en deskundige support van Shock Media geeft ons het vertrouwen om ons volledig te kunnen concentreren op de groei en uitbreiding van onze eigen diensten en producten

De snelle en deskundige support van Shock Media geeft ons het vertrouwen om ons volledig te kunnen concentreren op de groei en uitbreiding van onze eigen diensten en producten.

Bekijk de website van Belfabriek

Contact

Jelle van de Flier

Manager Marketing & Techniek

Wij hebben de volgende oplossingen voor Belfabriek gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten